RSS

10 Teme Gratis WordPress

8 Sep, 2010

Web Design

Exista o multime de teme WordPress. Fie ca sunteti in cautarea unui sablon imbunatatit, contra cost sau o alternativa gratuita, se pare ca toata lumea s-a axat pe ajustari fine ale modelului WordPress cu doua sau trei coloane.

Desi poate fi un pic descurajatant, sortand dintre mai multe optiuni, explozia de template-uri disponibile este un semn sanatos al unei comunitati de proiectare vibrante, uneori prolifice. Nu este insa o veste buna, daca aveti o afacere mica si sunteti in cautarea unei teme simple, gratuite, si potrivita companiei dumneavoastra.

Alegerea unei teme pentru blog-ul dvs. poate fi la fel de asemanatoare cu alegerea unei perechi potrivite de pantofi. Este o alegere personala ghidata atat de nevoile companiei dumneavoastra cat si de idealurile dumneavoastra estetice si propria personalitate. Am incercat sa va usuram misiunea, alegand 10 din cele mai bune teme de web design gratuite WordPress pentru intreprinderile mici. Am inclus cateva puncte cu privire la modul in care fiecare tema ar putea fi maximizata, dar nu ezitati sa experimentati, sa modificati si sa selectati.

Aruncati o privire prin ceea ce am ales noi, si sa ne anuntati daca am ratat ceva in comentarii. Nu uitati sa ne spuneti de ce ati ales o anume tema ptr site-ul dvs.

1. Notepad

Notepad este o tema cu design simplu, cu o pagina curata, de destinatie clara. Tema este cea mai buna pentru prezentarea produselor dvs., a sloganului sau orice alt brand pe care il dezvoltati.

2. Colourise

Colourise este o alegere frumoasa pentru curajosi, potrivita mai mult pentru companii bazate pe grafica. Tema vine cu o imagine de antet imensa (aratata aici, in curcubeu), care va permite sa setati logo-ul de prezentare al afacerii dvs. sau alte caracteristici de design intr-o varietate de moduri. Acest lucru este echilibrat cu toate caracteristicile de navigare standard si un afisaj vizibil pentru blog-ul companiei dumneavoastra.

3. Makisig

Makisig este un pic mai corporativ cu linii curate si mai multe optiuni de design conventional. Una dintre caracteristicile cele mai bune este o bara laterala proiectata cu o multime de casute pentru anunturi plasate vizibil si usor de navigat printre mesajele anterioare in functie de mai multe criterii.

4. The Unstandard

In timp ce initial pare potrivita pentru site-uri foto, aceasta tema WordPress este o modalitate foarte buna de a oferi un set de produse calde de vanzare. Fiecare miniatura pe pagina de start se poate modela in jurul produselor; design-ul ostentativ este o modalitate foarte buna de a atrage cititori. Atentie: fotografia top-notch este o necesitate; cu aceasta scena dominati experienta utilizatorului.

5. LaunchPad

Aceasta este singura tema din lista care nu este cu adevarat o “tema “. Launchpad este menit sa fie un substituent eficient atunci cand sunteti in curs de dezvoltare a site-ului dvs. Mai degraba decat sa oferiti o pagina goala vizitatorilor inainte de lansarea oficiala a site-ului, puteti adauga un mesaj scurt iar potentialii clienti vor subscrie  la RSS feed sau lista de discutii. Considerati-l un instrument necesar ce va dezvolta pagina dvs. de pornire.

6. The Morning After

The Morning After este un stil clasic pentru teme WordPress adecvate revistelor. Aceasta tema vine dotata cu functii de navigare elegante si multe spatii pentru antete de brand, produse recomandate, si miniaturi.

7. Charred

Aceasta tema aliniata este potrivita pentru companiile care doresc sa se concentreze pe produs sau informatii de stiri. Design-ul negru nu il recomanda ca tema pentru blog-ul unei ferme ecologica, dar pentru simplitate, aceasta tema este inca un punct bun de plecare pentru intreprinderile mici.

8. TheSevenFive

Aceasta tema este cea mai buna pentru intreprinderile mici care cauta sa construiasca comunitati si sa partajeze informatii cu utilizatorii sai. Mesajele pot fi organizate intr-o varietate de formate, inclusiv fotografii, tweets, si articole de stiri.

9. Snapshot

Snapshot este o alta tema foto, cel mai bine folosita pentru prezentarea produselor. Aceasta tema ofera o solutie eleganta pentru a da o imagine de ansamblu produselor. Exista spatiu amplu in fiecare cutie pentru fotografii astfel incat pot contine o descriere detaliata, dar nu suficient pentru articole de stiri.

10. Bueno


Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+