RSS

4 greseli frecvente in promovare seo

13 Sep, 2011

SEO Sfaturi

Optimizare pentru Motoarele de CautareExista, evident, mai mult de 4 tipuri de greseli in domeniul SEO, dar cele de mai jos par a fi cele mai frecvente, mai inutile sau mai enervante pentru utilizatori. Multi webmasteri au incercat sa “pacaleasca” Google pentru a obtine cele mai bune rezltate SERP prin utilizarea diferitelor tehnici SEO, dar esecurile SEO sunt considerate adesea ca provenind in urma aplicarii unor metode “Black Hat”, lucru neacceptat de catre Google si sunt puternic de acord ca acestea nu ofera rezultate pe termen lung, doar pe termen scurt.

Deci sa va prezint cele tipuri de greseli SEO pe care le poate suferi site-ul dvs. Ocolindu-le, veti beneficia de un SERP mai mare si evitati includerea in lista neagra de catre Google.

Deghizare

Deghizare reprezinta afisarea unor informatii pentru motorul de cautare si a ceva complet diferit pentru utilizator. Cand un motor de cautare viziteaza pagina dvs., gaseste o pagina foarte bine optimizata, care va ajuta in lista de cautare, insa atunci cand un utilizator se conecteaza pe site-ul dvs., ei gasesc ceva complet diferit. Google afirma in orientarile lor, ca vor penaliza site-urile pentru aceasta, iar acestea vor simti, simgura problema este cea a timpului.

Cadre

Cadrele sunt ceva foarte cunoscut webmaster-ului dvs., dar in esenta sunt o modalitate de a aduce informatii de pe alte pagini web. Robotii Google nu pot citi aceste cadre, astfel incat prin utilizarea lor irositi continut care ar putea fi vazut si care poate ajuta potential SERP dvs..

Texte ascunse si Link-uri

Ascunderea de texte si link-uri este un proces simplu, trebuie doar sa modificati textul sau legatura stabilind aceeasi culoare ca si fundalul. Acest lucru poate fi confundat cu Deghizarea, dar toate informatiile se afla pe pagina, nefiind vizibile insa. Din nou, acest lucru va va ajuta in SERP, dar Google va gasi in cele din urma si va penaliza site-ul dvs..

Redirectionarea

Stiti cum este cand sunteti in cautarea unei pagini si sunteti redirectionat catre ceva complet irelevant pe un alt site, sau chiar pe acelasi site. Enervant…., asa ca de ce ati dori sa va enervati vizitatorii? Google nu a aproba acest tip de comportament si penalizeaza site-urile in consecinta.

Concluzie

Google a facut intotdeauna tot ce a putut pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare prin intermediul cataloagele lor, si actualizeaza si modifica algoritmii constant astfel incat sa poata oferi rezultate mai relevante pentru utilizatori. Deci, cel mai bun mod a fost si va fi intotdeauna sa oferiti informatii pentru utilizatori si nu pentru motoarele de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
4 greseli frecvente in promovare seo, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+