RSS

5 Extensii Joomla – Alternative la VirtueMart

4 Dec, 2010

Joomla

Comunitate de Web design a recunoscut VirtueMart ca un lider unic in rivalitatea Shopping Cart pentru Joomla CMS. Conducerea sa este de necontestat si suntem siguri ca multi dintre voi au o experienta pozitiva de a folosi acest software. Astazi as dori sa vorbesc despre piesele alternative de software care sunt subestimate destul din cauza statutului actual (este evident ca noi produse si cea mai mare parte necunoscute au sanse uriase sa esueze in concursul de introducere pe piata – chiar daca acestea sunt bune).

In general, orice plug-in pentru cosul de cumparaturi trebuie sa aiba mai multe caracteristici universale care sunt la fel de importante atat pentru proprietari de magazine cat si webmasteri. Simplitatea este elementul cheie care trebuie sa fie pastrat in minte pentru orice software de Shopping Cart. Un “Checkout” simplu si rapid este un mod perfect de a imbunatati gradul de utilizare a site-ului dvs., interfata cuprinzatoare va economisi o multime de resurse si, bineinteles, o structura clara si usor de inteles constituie un mare avantaj pentru webmasteri.

Un software nou sau necunoscut sperie de multe ori potentialii clienti cu posibilele probleme care ar putea aparea in timpul procesului de instalare. De fapt, acest mit poate fi usor invins, deoarece majoritatea noilor software sunt dezvoltate conform standardelor web care inlatura in mod automat posibilitatea aparitiei acestei probleme. Oricum, ceea ce vreau sa spun este ca nu ar trebui sa se judece lucrurile fara a avea o experienta proprie in utilizarea acestuia.

Mai jos sunt prezentate 5 Extensii Joomla – Alternative la VirtueMart

1. HikaShop

Extensii Joomla magazin online

Daca sunteti in cautarea unui Magazin Online simplu si non-frustrant aceasta este biletul norocos. Excelenta interfata cu utilizatorul, codurile curate si multe caracteristici utile – acestea sunt principalele caracteristici care nu va vor permite sa ramaneti indiferenti fata de acest software. Aceasta extensie are un tablou de bord care afiseaza convenabil rata de vanzari si distributie geografica, un program de afiliere si suport, moneda, “checkout” usor si mai multe instrumente utile de marketing. Acesta este un software excelent pentru proprietarii de afaceri online de succes. Aici este versiunea demo a acestui sistem de magazine online.

2. SimpleCaddy

Extensii Joomla magazin online

Se pare ca dezvoltatorii de acest plug-in au decis sa-l faca simplitate si este unul dintre principalele atuuri. Nu veti gasi magazine online mai cuprinzatoare pentru Joomla CMS decat acesta. Numele  acestui software vorbeste de la sine – simplu si usor pentru magazine mici si medii. Aici nu veti gasi foarte multe caracteristici si nu va va lua nenumarate ore sa configurati toate optiunile – si acesta este principalul avantaj al SimpleCaddy

3. redSHOP Light

Extensii Joomla magazin online

RedSHOP Light este o versiune mai accesibila a plugin-ului redShop creat special pentru magazine virtuale mici. Are multe functii utile, care sunt deplin compatibile cu Joomla 1.5. Daca sunteti novice credem ca acest plug-in ar putea fi interesant, pentru ca este sprijinit de tutoriale video minunate si un excelent manual PDF. Desigur, puteti sa upgradati intotdeauna versiunea completa a redSHop si sa obtineti mai multe plugin-uri si optiuni, desi nu suntem siguri ca aveti nevoie de toate acestea. Aruncati o privire pe pagina demo a acestui cos de cumparaturi.

4. Tienda

Extensii Joomla magazin online

Tienda este pozitionat ca un cos de cumparaturi eficient, mai flexibil si promitator de plug-inuri. Puternicul suport multilingv, impreuna cu sistemul de checkout usor,  sunt argumente importante care v-ar putea convinge sa incercati acest software. Are aproape 30 de extensii diferite care v-ar putea ajuta sa utilizati cu usurinta  un magazin online. Una dintre cele mai mari caracteristici ale acestui produs este armonizarea caracteristicilor Joomla cu codul sau – este foarte important atat pentru utilizatorii cat si pentru dezvoltatorii web.

5. JoomShopping

Extensii Joomla magazin online

Ultimul jucator pe care il prezentam, ca toti rivalii sai, isi construieste campania avand o extensie frumoasa si simpla care va va ajuta sa incepeti vanzarea online. Merita  mentionat faptul ca puteti adauga fisiere audio si video pentru descrierile produselor, puteti construi o strategie SEO de succes, datorita caracteristicilor SEO disponibile in acest plug-in. Printre alte optiuni importante mentionam “Customized PDF Bills” si “furnizorul de plati online integrate”. Codurile curate si structura flexibila va vor ajuta sa adaugati caracteristici noi acestui software.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+