RSS

5 Moduri de optimizare site pentru SEO

21 Oct, 2010

SEO, SEO Sfaturi

In lumea noastra obsedanta din punct de vedere tehnic a aparut un mare Dumnezeu al succesului in afaceri iar acesta este Google. Este esential sa va asigurati ca site-ul dvs. este observat de catre Google, deoarece acesta directioneaza aproape 90% din totalul traficului web din lume. Si in timp ce Google a ajutat unele companii sa aiba o crestere foarte mare, nu este intotdeauna o zeitate binevoitoare!

Procesul de a avea site-ul dvs. clasat in partea de sus a rezultatelor Google pentru o fraza de cautare speciala, este cunoscut sub numele de SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare si este o combinatie in a face anumite update-uri site-ului dvs. si apoi obtinerea de link-uri de la alte  site-uri catre dvs.

Astazi vom analiza  prima parte a ecuatiei, optimizarea site-ul dvs. astfel incat sa oferiti cea mai buna sansa de a obtine o pozitie buna in clasamentul  Google.

1. Formulare unica pe fiecare pagina

fiecare pagina unica

Principala metoda Google de a diferentia paginile una de alta pe Internet analizeaza formularea care este utilizata in ele. Includeti 300-500 de cuvinte redactate unic pe fiecare pagina si Google va vedea site-ul dvs. ca fiind valoros, informativ si unic in comparatie cu orice alt site de pe Internet. Daca pur si simplu copiati modul de redactare de pe  alt site (chiar creat de dvs.), Google nu va oferi noului dvs. site nici o valoare. Google controleaza efectiv continutul duplicat internet, si penalizeaza site-urile pe care  le gaseste avand un astfel de continut.

2. Tag-uri Titlu

titlu

Tag-urile Titlu sunt cuvintele afisate deasupra butonul “dosar” pe browser-ul dvs. de Internet si sunt utilizate ca titluri ale clasamentului SEO. Ei sunt primul indiciu pentru Google cu privire la ceea ce contine o pagina si constituie o critica pentru clasamentul dumneavoastra SEO. Folositi cuvintele cheie pentru care doriti sa cresteti in clasament in tag-uri titlu si asigurati-va ca  fiecare pagina este diferita astefl incat sa  evitati penalizarea pentru continut duplicat.

3. Descrieri Meta

meta tag

Desi nu au o pondere majora in clasamentul algoritmului Google, ele afecteaza numarul de persoane care fac clic pe site-ul dvs. in clasament SEO. Utilizati metadescrierile dvs. pentru a vinde intr-adevar ” click -ul” oferind utilizatorilor un motiv sa intre pe site-ul dumneavoastra. Analizati ceea ce spun concurentii dumneavoastra si sa incercati sa spuneti ceva diferit, ca intr-adevar sa va largeasca perspectivele. Asigurati-va ca tag-urile de metadescriere sunt diferite in fiecare pagina pentru a evita continutul duplicat.

4. Adaugati Link-uri la subsol pentru navigare

link subsolAntenele motoarelor de cautare au nevoie de mult  timp pentru citirea continutului Flash si Javascript si nu isi dau seama ca o parte din continutul dvs. exista in cazul in care poate fi accesat doar prin Flash sau Java. Trec de la o pagina la alta prin intermediul link-urilor iar link-urilor text sunt cel mai usor de urmarit pentru motoarele de cautare. Cea mai buna cale de a le crea este prin intermediul unui meniu subsol. V-ati asigura ca fiecare pagina de pe site-ul dvs.trimite  catre toate celelalte pagini importante ale site-ului dvs., prin zona de subsol. Si pentru a va ajuta cu adevarat urcarea in clasamentul includeti cuvintele cheie pentru care doriti sa fiti clasificati in aceste link-uri.

5. Fiti atenti la continutul duplicat

Stiti deja ca tag-urile titlu si meta tag-urile trebuie sa fie diferite, iar continutul site-ului dvs. diferit de cel al altor site-uri, dar va puteti lovi  inca de problema continutului duplicat. Daca aveti drepturi de autor sau politicile de confidentialitate repetate pe diferite pagini ale site-ului, Google ar putea percepe paginile dvs. de web ca avand continut duplicat si sa ii coboare indicele principal. Daca aveti nevoie de informatii duplicate cu privire la o serie de pagini, puneti-l intr-o imagine astfel ancat sa nu poata fi citit de Google.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
5 Moduri de optimizare site pentru SEO, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+