RSS

6 caracteristici principale Joomla

13 Sep, 2010

Joomla, Tutoriale

joomla webJoomla a devenit una dintre cele mai populare CMS din cauza caracteristicilor pe care le ofera. Joomla ajuta la dezvoltarea oricarui tip de site. Prin intermediul Joomla puteti crea site-uri simple, dar si complexe. Acesta ofera o mai buna platforma pentru a crea aplicatii corporative si portaluri web. Joomla ofera un sistem complet de suport Web Development oferind un numar mare de caracteristici care pot fi explorate:

1.   Joomla CMS poate fi folosit cu mare usurinta de catre orice utilizator cu un nivel minim de cunostinte. Pagini noi pot fi adaugate si modificate cu usurinta utilizand sistemul CMS. Puteti adauga cu usurinta continut, imagini si puteti formata textul folosind editorul de sprijin in acest sens.

2.   Daca doriti sa creati un web site pentru utilizatorii nevorbitori de limba engleza, puteti realiza usoracest lucru cu Joomla. Dintr-un site in limba  engleza  vizitatorii dvs. pot trece cu usurinta in orice alta limba cu care sunt familiarizati. Aceasta caracteristica va usura utilizarea site-ului dvs., deoarece vizitatorii ii pot vizualiza continutul intr-o limba pe care o aleg.

3.   Daca aveti un grup de oameni care lucreaza la constructia aceluiasi site, atunci Joomla este o solutie pentru dvs. Autori diferiti pot incarca cu usurinta continutul in loc sa astepte programatorii sau designerii. Sabloanele uniforme pentru site-uri utilizate in Joomla ofera un aspect consecvent intregului site.

4.   Este usor sa dati mai multe autentificari utilizatorului intr-un site Joomla. Un numar de persoane se pot conecta pe site simultan avand acces individual. O caracteristica similara intr-un site traditional va necesita o multime de activitati de dezvoltare, care pot fi foarte usor de facut intr-un site Joomla.

5.   Joomla ofera un model bun de sprijin. Puteti alege oricare dintre sabloanele disponibile bazate pe tema site-ului. Acest sablon poate fi schimbat in viitor, ori de câte ori doriti o reconstructie totala a site-ului. Sabloanele uniforme de sprijin va ofera acelasi aspect pentru toate paginile web iar toate paginile nou create pe site vor adopta in mod automat sablonul existent de proiectare.

O alta caracteristica in avantajul Joomla este utilizarea de extensii. Acestea ofera functionalitate suplimentara unui site. Joomla ofera  diferite extensii care pot fi usor instalate in cadrul unui site Joomla.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+