RSS

Alegeti lupte care stiti ca le castigati

17 May, 2010

SEO Sfaturi

CONTINUARE LA: Sa va cunoasteti concurenta

Lupta in Marketing OnlinePentru majoritatea micilor intreprinzatori, sa ajunga numarul unu in clasament pentru orice cautare extrem de competitiva, in termeni generici este o posibilitate exclusa. Incercarea de a aborda viral aceasta problema tine pur si simplu de noroc, (ca si cum ati  incearca sa castigati la loterie). Sa cresteti pe blog-uri majore nu se va intampla pur si simplu (daca nu sunteti extrem de norocos – nu este un  plan de afaceri demn de luat in seama de un manager de banca).

Dar acestea nu sunt probleme pentru dvs, inseamna doar ca trebuie sa fiti atenti sa alegeti lupte pe care stiti ca le puteti castiga.

De exemplu:

  • Cresterea traficului pe site-ul dumneavoastra este usor (si nu lasati pe nimeni sa va  spuna altfel). Adaugati constant  continut de calitate site-ului dvs. – crearea unui blog este ideala. Aceasta necesita disciplina si cateva ore de munca pe saptamana, dar aveti control complet asupra intregului proces si este o investitie cu cost scazut in comparatie cu miile de link-uri de intrare necesare pentru a ajunge la un termen generic.
  • Aflati care dintre clientii dvs. sunt cei mai multumiti, si  folositiva de aceasta pentru a va face reclama social media (oficial sau nu). Alegeti o retea sociala sau un forum care are deja o comunitate activa in jurul dvs. si incercati sa atrageti noi adepti in interiorul acestora dar, si sa ii si determinati sa va pastreze ca indrumator. Daca realizati acestea intr-o maniera corecta puteti domina complet o retea, fara absolut nici un cost. (Studiu de caz rapid: intrebati  pe Twitter care este cel mai bun pachet de contabilitate SaaS , si  veti primi acelasi raspuns aproape intotdeauna. Incercati-l!)
  • Daca administrati  o afacere locala, lucrati  pe  listari locale si harti. Este ceva asemanator Vestului Salbatic; acolo, multe zone si teritorii sunt nealocate ( desi nu pentru mult timp).
  • Gasiti si tintiti o serie de termeni, pe care ii puteti gestiona colectiv si care conduc la o crestere rezonabila de trafic

Fiecare afacere va dispune de propriile strategii si tactici unice care pot fi puse in practica. Idei in comentarii, va rugam!

Transformati SEO in parte integranta a muncii zilnice

Exact ca si marketingul traditional, matketingul online, indiferent de forma este un proces caracterizat de continuitate. Si pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa fie parte integranta a afacerii dumneavoastra.

Trebuie sa fie prezent in intalnirile saptamanale ale echipei. Asigurati-va ca desfasurati actiuni care sa vizeze marketingul online in fiecare zi, sau cel putin de cateva ori pe saptamana. Veti fi surprins de modul in care aceste actiuni contribuie la cresterea site-ului si cat de repede si usor marketingul online poate deveni o parte din rutina dvs zilnica.

Din punctual de vedere al unei afaceri mici trebuie sa vanati victorii rapide, de mare impact, si acesta este punctul  in care  campania dvs. locala poate deveni cu adevarat pe cont propriu. Este posibil sa nu dispuneti de timp sau buget pentru a construi mii de link-uri manual, dar puteti trimite e-mail catre toti furnizorii solicitandu-le un link. Puteti adauga o cerere ptr link in  e-mail-urile de confirmarea comenzii generate de software-ul dvs.de e-commerce.

Din nou, exista o multime de idei , multe dintre ele unice pentru afacerea dvs. Daca aveti o intalnire cu echipa in mod regulat, adaugati o sesiune tip concurs pe ordinea de zi, cu scopul de a genera cel putin o idee viabila aplicabila. Daca lucrati de unul singur, planificati timp pentru a va  gandi in fiecare saptamana si ptr a gasi modalitati de aplicabilitate.

Daca apelati la serviciile unei agentii,este valabil acelasi lucru. Asigurati-va ca planificati sedinte cat mai dese (cel putin saptamanal, daca este posibil), si asigurati-va ca va cunosc suficient de bine afacerea. Daca sunt silitori si  implicati in mod corespunzator vor gasi o multime de idei pe care sa le puna in aplicare.

Rezumat

“Cautarea” este o investitie pe termen lung, nu exista nici o indoiala, si poate fi greu, in special pentru micii intreprinzatori. Dar daca sunteti chibzuit si daca va planificati miscarile cu atentie, provocarile sunt departe de a fi insurmontabile.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+