RSS

Alte moduri de a face site-ul vizibil

24 Aug, 2010

SEO Sfaturi

business growth and success with businessOptimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai comuna metoda fiind utilizata de catre companiile si consultantii SEO, in scopul de a face un anumit site web, de obicei al clientilor lor “, vizibil pe internet.

Vizibilitate inseamna ca site-ul dvs. poate fi vazut de catre alti utilizatori in afara de dvs sau un prieten apropiat. Aceasta inseamna ca site-ul este cunoscut publicului dvs. tinta sau de catre cei pentru care site-ul dvs. este dezvoltat. Vizibilitatea pe internet este foarte importanta din cauza faptului ca exista milioane de website-uri incarcate si zi de zi se creaza altele.

Avand in vedere numarul tot mai mare de site-uri facute in direct pe internet, un website special nou ar avea o perioada dificila in a se face vizibil sau cunoscut publicului tinta. Un site lipsit de sprijin financiar nu inseamna ca nu va castiga nici un venit sau nu poate concura cu site-uri comerciale online care au deja autoritate, frumusetea afacerilor online este ca fiecare utilizator de Internet este un potential client si singura problema inainte de a clasifica veniturile site-ului dvs. este despre cum puteti informa sau face oamenii, in special utilizatorii de internet, constienti de existenta site-ul dumneavoastra. In afara de SEO exista si alte modalitati in care puteti face site-ul dvs. cunoscut in comunitatea de internet, iar aceste sunt urmatoarele:

1. Publicitatea in general, nu inseamna numai folosirea sistemului plata pe clic, se poate folosi publicitatea gratuita prin trimiterea link-ului site-ului dvs. catre directoarele diferitelor site-uri. Cu toate acestea, una dintre cele mai eficiente si “gratuite” metode de publicitate este prezentarea unui articol care contine informatii despre site-ul si produsul dvs. pe diferite site-uri. Acest lucru este mai bine din cauza faptului ca utilizatorii de internet sunt cauta informatiilor si o modalitate de a furniza  aceste informatii exceptand utilizarea SEO se face prin subscrierea la site-urile care accepta si postarea de articole.

2. Conversatii pe bloguri despre site-ul sau afacerea dvs.- este un alt mod de promovare a acestora. Faceti recenzii diferitelor produse pe care le oferiti, in acest fel oamenii nu vor fi doar informati ci vor fi si  convinsi cu privire la achizitionarea produsului.

Aceste doua sunt unele dintre modurile in care puteti obtine  observarea site-urilor dvs. de catre comunitatea de internet in general, pasi si  tehnici care ar putea ajuta la mai bune rezultate ale campaniei dvs. SEO.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+