RSS

Articole pentru promovare

31 May, 2013

SEO Sfaturi

Promovarea unui sitePromovarea unui site se face prin diferite metode mixte ce trebuie sa aiba ca rezultat final promovarea unei pagini web catre primele rezultate de cautare conform cerintelor sau nevoilor afacerii sau activitatii dvs.

In perioada de inceput de an am vazut editori ce trimit tone de articole “fara continut”, dar si articole bune ce ne pot ajuta sa facem sau sa cumparam ceea ce ne trebuie sau mai pe scurt articole ce contin informatii . (Numesc un articol fara continut, acel articol ce nu are valoare informativa pentru cititor).

Acum, de curand, am urmarit deschiderea unui site de articole ce se vrea sa fie un site de informatii si stiri pentru site-ul principal. Activitatea este aceea de vanzari cu amanuntul de piese auto online.

S-au creat deocamdata 3 categorii: Opel, Skoda si  Volkswagen in site-ul de stiri si cred ca in curand vor fi acoperite in totalitate categoriile din site-ul principal.

In principal sunt articole de genul: Piese auto VW pentru toata gama Golf ,  Piese de schimb pentru Skoda Felicia sau Piese auto pentru Opel.

Ce au aceste articole in comun?

Aceste articole trimit informatii reale despre site in general si categorie in principal, asa incat cititorul sa fie ajutat sa ajunga la site-ul principal, dar sa si intelega mai usor cum sa-l foloseasca pentru a-i fi util.

Concluzie:

Desi necesita timp, construirea unui site de stiri langa site-ul principal, poate sa fie cheia de succes in promovarea unui site pe Google sau promovarea unui  site in general.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Articole pentru promovare, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+