RSS

Articolul este o idee buna pentru SEO

11 Jan, 2011

SEO Sfaturi

Web TraficScrierea de articole pentru o campanie SEO si un marketing mai puternic, este unul dintre instrumentele majore de promovare prin care reusiti ca site-ul dvs. sa devina cunoscut motoarelor de cautare, si comunitatii World Wide Web ajungand astfel la audienta tinta. Exista o serie de motive pentru care acest lucru este posibil si vom analiza unele dintre ele, dar punctul de plecare pentru aceasta este faptul ca scrierea unui articol bun este piatra de temelie din punct de vedere al raportului cost-eficienta in ceea ce priveste promovarea unui site.

Trebuie sa intelegeti ca articolele trebuie sa fie relevante, bine scrise si sa ofere real ajutor si consiliere pentru cititori mai ales daca acestia ia in serios si aplica astfel incat strategia sa functioneze corect, adica sa obtina beneficii SEO.

Credibilitate si Reputatie

O problema majora in generarea de vanzari prin intermediul internetului este credibilitatea; multe site-uri au o problema de credibilitate, pentu simplul fapt ca sunt prezente pe web, si acest lucru este mai acut daca nu au nici o prezenta in lumea reala. Prin articole scrise pe specificul domeniului dumneavoastra si, mai ales, prin furnizarea de perspective si sfaturi despre cum ar trebui abordate problemele clientului, va construiti o reputatie ca fiind sursa de informatii “de incredere”. Ca fiinte umane, suntem predispusi sa credem mai mult ceea ce este scris decat ceea ce este spus – credem mai mult in ceea ce este tastat decat in ceea ce este scris de mana, si mai presus de toate, citim ceea ce este publicat, fie o bucata de ziar sau o carte.

Scrierea de articole alimenteaza aceste credinte umane foarte eficient si le perpetueaza, mai ales prin oferta de articole bine scrise, relevante si care sa ofere ajutor efectiv constructiv si sfaturi. Scrierea de articole, va va da repede statutul de “expert”, si credibilitatea care decurge din acest titlu.

Imbunatatirea backlink

Articolele sunt  o sursa excelenta pentru generarea de backlink pe site-ul sau blog-ul dvs. Daca scrieti articole cu adevarat originale si relevante, oferind perspective unice intr-o problema, atunci veti afla ca va fi rapid adoptat de catre alte site-uri sau comentarii pe blog-uri cu backlink catre site-ul dvs.

In timp ce va concentrati asupra calitatii unui articol, veti avea putin control asupra celor ce-l citesc – daca articolul dumneavoastra este citit pe web-site-uri majore, cum ar fi Twitter, Google sau Amazon, atunci sunt sanse ca, daca le place ceea ce aveti de spus cititorii sa publice pe  propriul site, cu un backlink pentru dvs – cat de mult valoreaza o astfel de legatura pentru dvs? Daca pur si simplu ati batut la usa lor si ati cerut acceptul pentru un link veti fi cu siguranta ignorati!

Strategia cuvintelor cheie eficiente si control

Cuvintele si frazele cheie formeaza punctul de sprijin in jurul caruia graviteaza strategiile SEO; prin identificarea si optimizarea unor seturi specifice de cuvinte cheie, va puteti imbunatati clasamentul in topul motoarelor de cautare si cu trafic mare. Mai mult trafic inseamna mai multe conversii si mai multe vanzari.

Articolele va permit sa integrati cuvinte cheie intr-o campanie mai larga pentru ca site-ul dvs. sa fie observat atat de latura umana cat si de motoarele de cautare. In acelasi timp, controlati ceea ce este scris si aria de distribuire astfel incat sa puteti manipula cuvintele cheie pentru a se potrivi cel mai bine strategiilor dvs de marketing online. Scriind o serie de articole concentrate pe seturi diferite de cuvinte cheie, veti obtine un nivel mai larg de penetrare in randul cititorilor si motoarelor de cautare, precum si dezvoltarea numarului de  backlink pentru site-ul dvs. principal.

Prin trimiterea de articole catre anumite directoare de stiri, va creste nivelul traficului si gradul de constientizare a site-ului dvs., ceea ce va imbunatati in continuare locul dvs.in  topul motoarele de cautare.

Rezumat:

Cititorii vor continut bun, continut care, fie intriga si trezeste interese sau ofera ajutor solid si consultanta privind probleme care le pot avea. Articolele usoare nu se ridica mult din punct de vedere SEO, trebuie sa va concentrati asupra fondului, deoarece acest lucru va avea un impact mai mare, va fi citita pe scara mai larga si mult mai probabil va va intoarce investitia. Articolele nu sunt pur si simplu cuvinte cheie intr-un text, in speranta ca acest lucru va pacali motoarele de cautare, ci trebuie sa fie scrise intr-un stil profesionist, astfel incat sa aiba sens pentru cititorii umani si nu doar pentru antenele motoarelor de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+