RSS

Aspectul Site-ului Web

3 Mar, 2010

Web Sfaturi

Web Design Aspect

Modul in care website-ul dvs. arata si este perceput se  reflecta puternic si asupra organizatiei dumneavoastra. Acesta seamana cu un semn  agatat deasupra unui magazin; un semn  care arata rau, prost conceput si introdus va atrage  atentia oamenilor gandindu-se ca in cazul in care realitatea este ceea ce se percepe ,atunci si  produsele sau serviciile sunt, probabil, de  proasta calitate.

Fiecare proprietar de web site  TREBUIE  sa se asigure ca afacerea lui este bine prezentata online, cu un design vizual izbitor si o concentrare accentuata pe imaginea de afaceri si de identitate. Web Design Site creeaza modele  de website care asista potentialii clienti si parteneri in a afla mai multe despre afacerea dvs. si a o vizualiza intr-o lumina favorabila. Daca incercati sa va evidentiati identitatea de marca sau imaginea firmei, atunci selectati o companiei de website design, cu veleitati  artistice si  experienta in design si grafica website. Web Design Site a dezvoltat numeroase modele pentru o varietate mare de companii pentru a le dezvolta marca unica si identitatea,lucru posibil numai pe baza unei legaturi stranse cu clientul. Vom fi intotdeauna in stransa legatura cu o afacere pentru intelegerea imaginii sale actuale si a tipului de design care va ajuta afacerea sa se dezvolte singura. Credem cu tarie ca fiecare afacere merita propria-i identitate puternica  pe Internet.

Atunci cand  planificati aspectul site-ului, obiectivele dvs. ar trebui sa ia in considerare urmatorii factori pentru a va ajuta sa dezvoltati un web design adecvat:

Mentinerea unui aspect curat a website-ului fara a fi  supraevaluat, fara a parea “incarcat” vizitatorilor. Culori putine cu o multime de spatii albe contribuie la dezvoltarea website-ului fiind perceput ca luminos si aerisit.

Includeti fotografii pentru a ajuta la dezvoltarea unui album si a unui aspect profesional. Unele fotografii utilizate in mod eficient pot fi foarte benefice ptr unele site-uri de afaceri.

Nu folositi prea multe elemente grafice pe site. Unii creatori de site-uri  prefera folosirea multor elemente grafice. Unii au conexiuni rapide la internet dar pentru conexiuni de 56K modem evaluarea site-urilor este mai groaie. Asigurati-va ca  pastrati dimensiunea paginii site-ului web la un nivel minim. Rezistati impotriva nerabdarii creatorilor,de a-si arata abilitatile, caci va afecta negativ viteza de incarcare a site-ul dvs. Un website rapid este decisiv.

Tineti cont de  faptul ca atat culorile cat si elementele grafice pe care le alegeti pentru website-ul dvs. vor influenta perceptia vizitatorilor asupra afacerii dvs, starea lor de spirit, reactia emotionala si de raspuns.

Web Design Site

Imaginea tuturor paginilor, trebuie sa fie solida in ansamblul website-ului. Evitati ispita,avand in vedere ca sunteti incepator, in a folosi prea multe culori si fonturi. Puneti  limita privind numarul de fonturi si culori pana la doi, maxim trei pe fiecare pagina. Intentia este de a asigura vizitatorii website-ului de solidaritatea si stabilitatea afacerii dvs, si nu pentru a-I convinge ca aveti veleitati artistice.

Identificati tipul de aspect website de care este interesat vizitatorul tinta de pe piata. De exemplu, veti dori sa  faceti site-ul mai convingator  din punct de vedere vizual, cu o buna grafica si design daca audienta dumneavoastra este din domenii precum arte, mass-media, divertisment , etc, astfel incat aspectul website-ului sa fie o caseta de prezentare a capabilitatii dvs. grafice pentru a mentine vizitatori interesati. Pe de alta parte, in cazul in care publicul doreste  sa vada “doar rezultatul”, le puteti oferi  doar “rezultatul”.

Modelele de website ale altor oameni pot fi o sursa de inspiratie si de idei bune si pot oferi sansa de a vedea tipul modelele pe care poate nu veti dori sa-l aplicati pentru propriul site. Acest lucru este deosebit de important daca apelati la altcineva sa va  proiecteze site-ul

Contactati Web Design Site pentru a vedea cum va putem ajuta sa realizati viziunea dvs de design  a propriului site. Vom acorda bucurosi asistenta si indrumare pentru a va indruma  in directia cea buna si a va  transpune viziunea in crearea unui website cu impact izbitor..

Daca doriti sa faceti unele lecturi suplimentare cu privire la web design, atunci puteti obtine ajutor mai mult aici

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+