RSS

Backend website programming.

2 Mar, 2010

Web Sfaturi

Dupa cum sugereaza si numele, backend website programming constituie coloana vertebrala a oricarui website. Scopul principal de a avea un website programat folosind un limbaj de programare de dezvoltare este acela de a avea control complet asupra site-ul si pentru a-l face  deplin functional. Evident, munca depusa se spune ca este perfecta numai atunci cand aceasta indeplineste scopul prezentei sale. Aceasta este ceea ce este promis de catre majoritatea companiilor de dezvoltare web, dar pana la sfarsitul zilei vom vedea doar foarte putine companii care reusesc sa isi tina aceasta promisiune.


Este adevarat ca design-ul site-ului si continutul sunt cele doua elemente de baza ale oricarui site, care sunt vizibile pentru vizitatori, dar ceea ce se afla in spatele lor este limbajul de programare  care joaca rolul cheie dand site-ului o forma completa facandu-l chiar mai sofisticat. Aceasta complexitate este atinsa numai atunci cand  instrumentele de  dezvoltare ale site-ului sunt folosite pentru programarea diverseleor module.
Inainte de a decide care instrumente de constructie urmeaza sa fie utilizate, este esential a avea o imagine clara a functionalitatii care este de asteptat sa o dezvolte website-ul. In cazul in care site-ul va fi doar o parte online a afacerii, atunci este suficient sa avem un site de baza, cu programare minora facuta in spate. Dar, in cazul unui design pentru un website de comert electronic, este esential sa avem site-ul programat cu un limbaj de programare de inalta performanta. Transferul de bani si transferul de alte date confidentiale impune ca sistemul sa fie foarte securizat si mai fiabil.
Totusi, un alt aspect de mare importanta care trebuie luat in considerare este ca limbajul de programare si baza de date backend ar trebui sa fie selectate pe durata de viata preconizata a site-ul dumneavoastra. Daca este de asteptat ca durata de viata sa fie pentru o lunga perioada de timp, cu o cantitate imensa de date in spate, atunci este recomandabil sa se foloseasca cel mai recent limbaj de programare, care nu si-ar pierde utilitatea  pentru o lunga perioada de timp, impreuna cu o baza de date care poate stoca mari cantitati de date.
Cu toate ca suna prea tehnic, aceasta nu ar trebui sa va deranjeze prea mult pentru ca Web Design Site este intotdeauna alaturi de dumneavoastra sa va ajute. Bazandu-ne pe experienta si expertiza noastra, va asiguram ca vom fi capabili sa sugeream cele mai bune configurari. Cunoscand  modelul de busuness al afacerii dumneavoastra, ne-ar fi foarte  usor sa va sfatuim cu privire la tehnologia corecta si baza de date  apta, care ar transforma proiectul dumneavoastra  de vis in realitate.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+