RSS

Beneficiile White Hat SEO

24 Nov, 2010

SEO, SEO Sfaturi

white hat seoEste un fapt cunoscut ca exista doua tipuri de rezultate in SEO ; unul este succesul care este generat dupa mai multe luni sau chiar un an. Adevarata optimizare pentru motoarele de cautare presupune rabdare si abordari corespunzatoare. Cu toate acestea, se pot obtine instantaneu rezultate din Campania SEO insa acest rezultat este un produs a ceea ce se numeste “Black Hat SEO”.

”Black Hat SEO” utilizeaza mai multe tehnici care se afla la limita intrea fi interzis de catre motoarele de cautare si obtinerea rezultatelor dorite. Multi dintre cei care au cu disperare nevoie de un clasament bun ar apela la astfel de tehnici, insa, este important sa retineti ca exista mai multe avantaje ale tehnicilor “white hat SEO”, care nu au putut fi livrate sau oferite de orice tehnica “Black Hat SEO” .

“White Hat SEO”, cunoscut sub numele de SEO etic, desi va avea nevoie de luni pentru a fi realizat sau pentru a vedea efectele punerii sale in aplicare are beneficii astronomice.
Unul dintre beneficiile ce se pot obtine prin White Hat SEO este longevitatea rezultatului campaniei SEO.
Atunci cand un site web ajunge la obiectivul SEO dorit, efectul ar putea fi de durata, datorita faptului ca fundatia strategiilor SEO puse in aplicare este solida.
Modificarile in clasament pot fi doar din cauza schimbarilor algoritmului motorului de cautare sau ca urmare a aparitiei pe piata a unei concurente puternice, dar efectele pot fi doar minime dand site-ului un loc prim in pagina de rezultate a motorului de cautare.
Al doilea beneficiu care poate fi luat prin utilizarea tehnicilor “white hat SEO” este increderea. Din punct de vedere al site-ului, incredere proprietarului poate fi stabilita avand la baza considerentul ca acest clasament al site-ului a fost realizat doar prin tehnici de SEO etic.

In cele din urma si cel mai important beneficiu ”white hat SEO“ este faptul ca veti fi linistit, stiind ca nu exista motive sau cauze pentru care site-ul dvs. sa fie interzis sau suspendat, ceea ce v-ar putea scoate site-ul definitiv din clasamente.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+