RSS

Black Hat SEO in Blogging

25 Nov, 2010

SEO

black hat seoTehnicile Black hat SEO nu sunt permise in domeniul  optimizarii pentru motoarele de cautare. Acest lucru este din cauza faptului ca tehnicile si strategiile care au la baza “ Black Hat SEO” incalca sau ocolesc diferitele criterii de clasament stabilite de catre motoarele de cautare in algoritmul lor.

Desi, folosind tehnici“ Black Hat SEO” puteti obtine rezultatele dorite in materie de oprimizare pentru  motoarele de cautare pentru site-ul dvs. acestea sunt doar temporare, iar consecintele ar putea fi de lunga durata.

Motoarele de cautare au impus diferite coduri de urmarire, care va fi capabile sa detecteze diferite tehnici ”Black Hat SEO” astfel ca un agent SEO lipsit de scrupule utilizand acestea si descoperit ar putea obtine ca si rezultat interzicerea site-ului, sau in cel mai rau caz  suspendarea acestuia.

Deci, de ce sa invatam mai multe despre tehnicile “Black Hat SEO”?

Multi consultanti si companii SEO isi actualizeaza cunostintele in ceea ce priveste tehnicile “black hat” si “white hat”, pentru a evita utilizarea in necunostinta a oricarei tehnici “Black Hat SEO” care ar putea afecta semnificativ clasamentul site-ului lor.

Una dintre cele mai noi metode utilizata de catre unii agenti SEO este ceea ce se numeste tehnica “Blog Spamming”. Stim cu totii ca blogging-ul este una dintre cel mai bune modalitati de a incorpora continut in site-ul dvs., insa, din cauza altor caracteristici de blogging, cum ar fi posibilitatea de a comenta tehnici “Black Hat” in construirea link-ul este considerat a fi un abuz. Multi utilizatori posteaza comentarii pe blog-uri, sau multe mesaje fara legatura, astfel de mesaje referindu-se, de obicei, la promovarea un anumit site Web.

Aceasta tehnica este considerata ca fiind o tehnica spam sau o tehnica “Black Hat”, datorita faptului ca continutul trebuie sa fie relevant iar legatura ar trebui sa fie una naturala; in acest tip de tehnica “Black Hat” postarea de comentarii si adaugarea de link-uri sunt considerate ca fiind nefiresti si independente.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

3 Raspunsuri la “Black Hat SEO in Blogging”

 1. gabi says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Care ar mai fi metodele de black hat, pe langa blog spamming?

 2. VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  In acelasi sistem se lucreaza si cu forumul desi este cam trecuta metoda … acum, social media este foarte interesanta pentru spamming.
  Metode pentru cei interesati se gasesc … dar nu sfatuiesc pe nimeni sa afle cu isi scoate apoi site-ul din “sand box”

 3. bet365 says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  hello!This was a really brilliant blog!
  I come from itlay, I was fortunate to come cross your website in yahoo
  Also I learn much in your Topics really thanks very much i will come every day

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+