RSS

Caracteristicile unei bune gazduiri

25 Aug, 2010

SEO Sfaturi

De la introducerea Google caffeine viteza de incarcare a unui site a devenit sau a iceput sa fie considerata ca fiind un factor de clasificare.  Acesta este motivul pentru care multi consultanti si companii SEO au cautat gazduire pentru website-uri diferite care sa poata indeplini acest criteriu “o buna clasificare Google in functie de  viteza”.

O buna gazduire  web, nu trebuie neaparat sa aiba o viteza buna ,ca fiind singurul criteriu in functie de care sa se poata numi cea mai buna gazda .  Exista si alti factori care trebuie analizati in  momentul de prospectare in functie de care decideti daca o gazduire web merita utilizata.  Amintiti-va gazda dumneavoastra va deveni „casa”, site-urilor dvs. “si de aceea este important daca planificati construirea unui site de e-commerce, sa decideti cu privire la o gazduire site bazata pe urmatorii factori care pot afecta site-ul dvs. in ceea ce priveste functionalitatea si chiar in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare.

Prima caracteristica pentru care o gazda web trebuie luata in considerare este daca aceasta are o capacitate suficienta de gestionare a site-ului.  Aceasta este de fapt o cerinta de baza pentru o gazda web, trebuie sa aiba capacitatea de a transfera fisiere, adauga sau sterge adrese de email, printre altele; capacitatea de gestionare a site-ului este, de fapt expusa de prezenta unui cPanel.

Un alt criteriu pentru o gazduire web buna este ca ar trebui sa aiba un sistem suport de calitate. Fiecare Web Host ii trebuie un sistem suport de calitate care ar putea ajuta la rezolvarea oricarei probleme care se poate intalni in intretinerea site-ului dvs., incluzand faptul ca sprijinul in continuare trebuie sa aiba un timp de raspuns rapid sau imediat la problema dvs., de aceea existenta unui chat interactiv si permanent online ar fi ideal mai ales pentru companiile si consultantii SEO care considera timpul ca fiind un element definitoriu.

In al treilea rand trebuie sa fie accesibila, acest lucru inseamna ca trebuie sa fie capabila sa evolueze sau sa se dezvolte impreuna cu site-ul dumneavoastra. Unele site-uri incep prin a solicita doar latime mica de banda si spatiu mic de depozitare insa, pe masura ce timpul trece si site-ul se dezvolta, crescand  si numarul de vizitatori este imperativ ca sa poata satisface necesitatea de trecere la banda larga si spatiu depozitare mai mare, altfel site-ul  nu se va dezvolta.  Acestea sunt cerintele preferate de companii si consultanti SEO, deoarece contribuie la atingerea  scopului final de a face site-ul sa castige venituri.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+