RSS

Care este strategia de continut?

30 Jul, 2010

Web Design

Continutul strategic planifica crearea, publicarea si guvernarea continutului util si utilizabil,

spune Kristina Halvorson, autor al cartii Continutul Strategiei pentru Web .

Este o foaie de parcurs realizabila atat pentru persoane fizice si organizatii sa creeze si sa mentina continutul care publicului ii va pasa. Acesta ofera recomandari specifice, actualizate despre unde vom ajunge evoluand de la situatia actuala (fara continut, cu continut rau, sau un continut prea mare), unde vrem sa fim (utili, oamenii vor reactiona la un continut utilizabil ).

Rezervat, Louis Rosenfeld adauga:

“Daca [Arhitectura Informationala] este partea spatiala a informatiei, vom vedea strategia de continut ca partea a aceleiasi monede.”

Aceasta abstractizarea este importanta: Daca arhitectura informatiilor ne ajuta sa spunem “unde” traieste continutul, strategia de continut ne pune sa decidem “cand” se traieste. Combinatia, în timp util, ne ajuta, atat pe noi cat si pe clientii nostri sa întelegem “de ce” exista, inainte de toate.

Acest citat din Louis poarta o semnificatie suplimentara, deoarece este bazat pe experienta reala. Louis este tipul din spatele editurii Rosenfeld Media . Compania sa face carti reale,pe care . Aveti posibilitatea sa le tineti în mana.

Deci, daca ar fi sa ghicesc, Louis stie destul despre strategia continutului, chiar daca el nu s-ar putea identifica ca fiind specialist IT-deoarece strategia continutului este parte integranta a lumii editoriale.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+