RSS

Casa de Investitii ALIANTA lanseaza alianta.net

30 May, 2011

Web Design

Promovare a unei companii si a produselor/serviciilor acesteia prin prezenta online ramane cea mai buna metoda de dezvoltare.

Seoweb Seco pune la dispozitie un nou site: alianta.net, site de prezentare, prin intermediul caruia sunt puse la dispozitia clientilor informatii si proiecte de dezvoltare in demeniul imobiliar.

Casa de Investitii Alianta este un dezvoltator imobiliar puternic, cu capital autohton integral privat, dezvoltand in principal proiecte in municipiul Bistrita.

Unul din motivele avute de catre fondatorul SC “ Casa de Investitii ALIANTA “SA  la infiintarea firmei este acela de a construi proprietati imobiliare destinate atat vanzarii cat si inchirierii, precum si acela de a investi in actiuni cotate pe piata de capital.

Seoweb Seco dezvolta proiecte ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web; astfel puteti avea un site asemanator celui prezentat mai sus: alianta.net, unic, avand la baza dorintele dumneavoastra, si profesionalismul nostru.

Seoweb Seco, vine in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde actuale si nu isi limiteaza serviciile doar la web design , ci ofera clientilor consultanta de specialitate , marketing online , gazduire , mentenanta si multe altele.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Casa de Investitii ALIANTA lanseaza alianta.net, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Tags: , ,

Un Raspuns la “Casa de Investitii ALIANTA lanseaza alianta.net”

  1. Cornel says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    este prima data cand citesc despre aceasta Casa si vad ca au oferte surprinzatoare

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+