RSS

Ce este Optimizarea pentru motoarele de cautare?

10 May, 2012

SEO, SEO Sfaturi

Ce este Optimizarea pentru motoarele de cautareDaca cititi acest articol s-ar putea aflati ca vorbim mereu despre diferite strategii si stiri din domeniul optimizarii motoarelor de cautare. Cu toate acestea, pot fi unii dintre dvs, care ati accesat aceasta pagina, pentru ca sunteti in cautarea de informatii cu privire la ceea ce reprezinta optimizarea motorului de cautare. Multi ar spune despre optimizarea motoarelor de cautare este cel mai nou mod de promovare a afacerii dvs. , acest lucru este din cauza faptului ca acesta utilizeaza un nou tip de media sau cum este numit de unii al patrulea domeniu media si anume internetul.

Ce este Optimizarea pentru motoarele de cautare?
Companiile si consultantii SEO ar defini optimizarea motorului de cautare distinct, definitiile lor fiind urmatoarele:

1. Search Engine Optimization este procesul de imbunatatire a unei  caracteristici a site-ului sau vizibilitatea in motoarele de cautare, in functie de modul de includere a diferitelor strategii de optimizare, cum ar fi construirea de link-uri si dezvoltarea de continut. Aceasta definitie este cel mai frecvent intalnita in randul companiilor si consultantilor SEO, unii ar putea adauga chiar si afirmatia ca aceste strategii de a creste vizibilitatea pe un motor de cautare, au ca scop cresterea site-urilor si  intoarcerea investitiei.

2. Search Engine Optimization este procesul de creare de continut si link-uri de calitate, fara intentii de manipulare a clasamentului si fara intentia de a creste ROI. Aceasta definitie este in cea mai mare parte functia motoarelor de cautare de a spune “Hei, imi pasa de schimbul de informatii de calitate prin internet”, astfel incat cele mai multe strategii, se bazeaza pe calitate si nu pe cantitate.

Concluzie ce este SEO:
A doua definitie este definitia ideala privind optimizare pentru motoarele de cautare, acest lucru se datoreaza faptului ca ajuta la imbunatatirea generala a motorului de cautare pe pagina de rezultate, din moment ce are cea mai mare probabilitate de a impartasi cele mai relevante informatii pe baza cuvintelor cheie utilizate de catre cautarea sau ghidul motorului de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Ce este Optimizarea pentru motoarele de cautare?, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+