RSS

Ce este Social Bookmarking?

18 Oct, 2010

SEO

social bookmarkingUna din multele inovatii pe internet este “social bookmarking-ul”. In zilele noastre multe companii si consultanti SEO au folosit site-uri de “social bookmarking” in scopul de a incepe cu anticipatie campania de marketing pentru site-ul clientilor lor “.

Potrivit multor companii si consultanti SEO “social bookmarking” are un impact foarte mare in domeniul de optimizarea pentru motoarele de cautare din cauza faptului ca aceste site-uri sunt capabile sa transporte o cantitate mare de trafic pentru site-ul tinta. In ciuda faptului ca “bookmarking-ul social” nu este o optiune populara in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare trebuie sa stim ce este . “Bookmarking-ul social” este  considerat a fi si un instrument de care multi utilizatori de internet folosesc pentru a clasifica, impartasi, cauta si stoca mai multe semne de carte pe internet.

Pentru o companie  sau un consultant SEO “bookmarking-ul social”  este o oportunitate de a aduna mai mult trafic, ceea ce ar duce la accesul catre site-urile tinta ale campaniei sociale. Avand in vedere tendintele actuale asupra  a ceea ce place oamenilor pe internet place sau prioritatile lor s-ar parea ca optimizarea prin social media va fi unul din cele mai puternice instrumente ale unei companii sau consultant SEO atunci cand efectueaza o campanie ce are ca scop transformarea in site target ptr clientii sai ” .

Din cauza acestei tendinte , fiecare companie trebuie sa fie corect informata asupra ceea ce este “bookmarking-ul social”  si importanta acesteia pentru o campanie SEO.

“Bookmarking-ul social”  este considerat a fi serviciu Web 2.0, datorita faptului ca continutul sau utilizarea de marcaje sociale implica un nivel inalt de interactiune sociala.

Marcajele sociale permit oamenilor sa isi creeze propriile subiecte exact ca o lista de locuri pe care acesti oameni le frecventeaza, in care este apoi plasat intr-o categorie sau o eticheta si se clasifica in functie de feedback-ul lasatde catre alte persoane care vizualizeaza subiectul postat.

Efectul marcajelor sociale in traficul unui site  este declarat a fi in crestere exponentiala, deoarece o persoana poate recomanda subiecte postate de prieteni si exista, de asemenea, posibilitatea ca astfel de prieteni sa  recomande, de asemenea, prietenilor lor. Cu aceasta crestere de trafic adusa de marcajele sociale nu este de mirare de ce multe companii si consultanti SEO se indreapta spre aceasta abordare in SEO .

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+