RSS

Ce inseamna Link Popularity?

6 Oct, 2010

SEO Sfaturi

Link popularity masoara calitatea si cantitatea link-urilor catre o pagina web. Toate motoarele majore utilizeaza acest lucru, este considerat un factor off-page si este, de asemenea, denumit cel mai popular “element de esenta”, “pop link”, ” link de reputatie “.

link popularity

Exista patru componente principale:

Cantitatea de Link-uri: numarul de link-uri catre o pagina web.

Link de calitate: Calitatea este determinata de catre autoritatea site-urilor gazda si site-urilor conectate la ele. Calitatea trece de la un site la altul prin link-uri. Cel mai cunoscut factor de calitate este PageRank. Page Rank este un algoritm de analiza a link-urilor folosit de Google pentru a determina factorul de calitate a unei pagini bazate pe legaturile sale de intrare.

[Anchor Text] Textele induse: interogarea indicatorilor de clasament, este o aprobare a ceea ce va urma valoare. Textul indus este partea accesabila prin clic a linkului pe care il vedeti cuvintele sau  frazele cheie incluse in acesta furnizeaza informatii suplimentare “cu greutate” si transporta valoare semantica.

Intr-un moment rar de claritate a algoritmului, Google afirma: anchor text influenteaza interogarile site-ului dvs. privind clasamentul in rezultatele de cautare . Si de la Bing, la fel de clar un comentariu despre anchor text … ” textul indus ajuta la definirea tema unei pagini legate de … “. Textele induse continua sa fie unul dintre, daca nu cea mai puternica componenta a popularitatii linkului.

Si ultimul, dar nu cel din urma de luat in seama este …

Relevanta: Este general acceptat ca link-uri catre si de la site-uri legate de topic transmite mai multa autoritate.

Pentru influenta maxima a algoritmului, telul link-ului dvs ar trebui sa fie sa existe in numar cat mai mare (cantitatea), calitatea link-urilor (PageRank) si paginilor utilizand texte induse bogate in cuvinte cheie (ancora text) pe tematici conexe (relevanta) oferind autoritate acestor site-uri / pagini. Stiu, mai usor de zis decat de facut?  Dar cu siguranta nu imposibil daca va concentrati asupra folosirii de tactici care sa loveasca fiecare componenta. Acum, cea mai buna strategie privind construirea de link-uri pentru punerea in aplicare isi pune problema utilizarii si promovarii de continut, deoarece continutul influenteaza fiecare componenta a popularitatii link-ului.

Pentru a ilustra acest punct, sa aruncam o privire la acest tabel:

link popularity

Pentru o crestere a rank-ului, si construirea unui brand si conducerea catre un trafic tinta, totul incepe cu intelegerea modului in care functioneaza popularitatea link-ului.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+