RSS

Ce mai e nou cu Google?

19 Jan, 2011

Google

googleNu mai departe de anul trecut, mai multe Companii de Optimizare ptr Motoarele de cautare au anticipat si  laudat noul algoritm de cautare Google ce a fost adus de lansarea noului produs al gigantului motor de cautare, “Google instant” si “Google instant preview”.

Odata cu introducerea acestor doua caracteristici noi ranking-ul Google a fost, de asemenea, modificat astfel incat este nevoie ca atat consultantii cat si expertii SEO sa faca unele modificari in site-ul lor si in modalitatea de abordare a unei campanii SEO, pentru a gazdui noi factori de ranking Google.

Schimbarea este constanta in lumea motor de cautare pentru ca societatea isi imbunatateste continuu produsele, si furnizarea de servicii catre clientii sau utilizatorii loiali. Aceasta se datoreaza faptului pasiunii de a imbunatati, Google  lansand o alta caracteristica noua, de data aceasta implicand un produs Google, “Google Adwords”.

Este un fapt cunoscut ca Google Adwords a devenit unul dintre instrumentele online ale agentului de publicitate necesar pentru generarea de venituri si este, de asemenea un fapt cunoscut ca Google nu a prevazut inca modalitati prin care un utilizator AdWords sa poata gestiona utilizarea de cuvinte cheie negative.

Intr-o actualizare recenta lansata de Google, prin serviciul lor Google, compania a lansat noua lor interfata AdWords pentru a gazdui sau a permite comerciantilor online sa utilizeze o singura lista de cuvinte cheie negative in mai multe campanii. Acest lucru va face mai usor includerea cuvintelor cheie negative in mai multe campanii.

O alta schimbare pusa in aplicare de catre Google este modificarea modalitatii de afisare  a rezultatelor de cautare Google. Se poate observa ca au survenit unele modificari cum un spatiu mai mare alocat unui titlu, pentru a gazdui prima linie a descrierii, anunturile fiind afisate in randuri de cate trei, si doua linii de descriere fuzionand pentru o mai buna prezentare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Ce mai e nou cu Google?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+