RSS

Ce platforma eCommerce alegeti?

25 May, 2010

Web Design

Mai jos puteti gasi o scurta descriere:

osCommerce: stramosul e-commerce care isi are functionalitatea de baza in cosul de cumparaturi (multilingv, accepta monede multiple, accepta plata online ). Are cel mai mare numar de extensii iar dezvoltatorii care au posibilitatea il personalizeaza.

Zen Cart – osCommerce pe baza de cos de cumparaturi.  Are un CMS integrat, sustine module de suprascriere (va ofera o modalitate de a extinde si modifica functionalitatea pastrindu-l original totodata), contine sistem de sabloane. Nu exista SEF URL-uri pe piata. Suporta plata de baza online. Adoptat de o  mare comunitate de dezvoltatori.

CRE Loaded – este portul osCommerce extins cu contributiile cele mai utile osCommerce. Are un sistem sablon. Permite mai mult de un administrator. Nu exista SEF URL-uri pe piata.

VirtueMart – este o componenta Joomla, cea mai buna solutie în cazul în care aveti nevoie de un cos de cumparaturi  cu capacitate de a adauga la portalul Joomla. Suporta module de expediere si de plata de baza. SEF doar ca un modul Joomla.

Magento – sprijina site-uri multiple / mai multe magazine, are un numar mai mare de modalitati de plata si de  expediere, SEF URL-uri, suporta panou de accesibilitate  ptr admin pe niveluri,  mai multi administratori , sprijina grupurile de clienti, reguli ptr catalog de pret. Necesita cel putin server de gazduire semi-dedicat pentru a rula. Necesita dezvoltator profesionist familiarizat cu OOP, cu PHP pentru a personaliza sau extinde functionalitatea.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Ce platforma eCommerce alegeti?, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+