RSS

Consideratii web design

27 Apr, 2011

Web Design, Web Sfaturi

Afacerea dvs este reprezentata in lumea online prin intermediul site-ului. Este o brosura pe care orice potential client, oriunde si in orice moment o poate vizualiza si poate decide daca firma dvs. este cea mai potrivita. Prin urmare, este extrem de important sa practicati o tehnica web design care va permite site-ului  companiei dvs. pentru a obtine  maximul de trafic, prin urmare, obtineti maximum de profit.

Cel mai important lucru ce trebuie luat in considerare pe Web este ca site-ul dvs. sa atinga anumite standarde web. Acestea sunt stabilite pe www.w3.org, unde puteti verifica site-ul dvs. prin doar cateva clicuri de mouse indicand  daca aceste standarde sunt indeplinite iar, daca nu, cum puteti schimba site-ul dvs. pentru a le atinge. Un alt lucru care se ia in considerare este compatibilitatea cu browser-ul. Site-ul  dvs poate arata fantastic utilizand Internet Explorer, dar  puteti pierde clientii ce utilizeaza Firefox sau Safari. Asa cum am mai scris aproximativ 55% din oameni din intreaga lume utilizeaza Internet Explorer, deci 45 de persoane din fiecare o suta viziteaza site-ul dvs. folosind un browser diferit, astfel incat compatibilitatea cu browser-ul trebuie sa luata in considerate.

Asigurati-va ca navigarea este cat mai usoara posibil, asigurati-va ca este un proces clar si concis si ca in orice moment vizitatori stiu unde sunt si cum sa revina la pagina anterioara. Daca un vizitator intampina cea mai mica neclaritate, va parasi site-ul .

Paragrafele text trebuie sa fie intotdeauna pastrate la lungimi rezonabile. Daca un bloc de text pare sa fie prea mare poate determina unii  vizitatori sa nu citeasca continutul dumneavoastra. Daca ati  afisat mult continut pe o pagina, trebuie sa incercati intotdeauna si le impartit in texte mici, astfel vizitatorii vor putea sa aleaga ceea ce doresc sa stie mult mai usor.

Daca folositi imagini, asigurati-va ca acestea sunt optimizate la cele mai mici dimensiuni posibil si incercati sa reduceti numarul acestora pe pagina. Imaginile vor incetini viteza de incarcare a unui site web si cele  mai multe cazuri nu sunt cu adevarat necesare.

Nu folositi limbaje de scripting pe site-ul dvs. pentru efecte vizuale. Scripting-ul poate incetini timpul de incarcare a unei pagini pe site-ul dvs. si pot fi o provocare chiar si pentru browsere. Daca intr-adevar trebuie sa le utilizati, exportati codul catre o alta pagina de referinta. Unele browsere nu sunt compatibile cu unele script-uri deci nu se recomanda folosirea lor, cu exceptia cazului in care acesta manipuleaza datele.

In cele din urma, stilizati toate paginile cu CSS, aceasta reduce cantitatea de coduri pe paginile dvs. web care permite o  incarcare mai rapida si, de asemenea, va economiseste timp in cazul unor viitoare restilizari.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Consideratii web design”

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+