RSS

Construire Backlink-uri: Tehnici

9 Nov, 2010

SEO Sfaturi

link buildingPentru multe dintre motoarele de cautare principalii doi factori sau caracteristici pe care ar trebui sa le aiba un website sunt backlink-ul si continutul. Acest articol se va concentra asupra primei dintre caracteristici si anume backlink-ul. Backlink-urile sunt definite ca acele link-uri care provin din afara paginilor web sau site-uri proprii.

Construirea de backlink este considerata a fi o foarte importanta parte a optimizarii pentru motoarele de cautare din cauza faptului ca acesta este criteriul utilizat de multe motoare de cautare pentru a stabili reputatia site-ului. Uneori, cunoscut sub numele de inbound link-uri, un site care se leaga prin link de site-ul dvs. este considerat ca un vot acordat acestuia. Construirea de backlink, nu este o sarcina usoara, datorita faptului ca fiecare link trebuie sa indeplineasca anumite criterii inainte de a fi pe deplin considerat ca o legatura care contribuie la cresterea site-ului web.

Primul lucru care trebuie luat in considerare este calitatea link-ului, mai mult decat cantitatea; calitatea ar putea contribui mai mult la stabilirea reputatiei site-ului dvs. Calitatea link-urilor este determinata de reputatia si relevanta site-ului care se conecteaza la site-ul tinta, companiile si consultanti SEO se vor concentra in principal asupra site-urilor care au un “page rank ” bun si continut relevant pentru continutul site-ului tinta. Putine site-uri cu page rank ridicat si cu continut inrudit care se vor lega de site-ul dvs. vor da mai multe sanse acestuia sa castige reputatie si page rank, in locul a mii de site-uri web cu continut care nu au legatura si fara un page rank bun.

In al doilea rand trebuie sa distribuiti  page rank-ul castigat si reputatia in toate paginile site-urilor dvs.  Partajarea page rank-ului dobandit cu alte pagini nu dimineaza neaparat reputatia site-ului dvs. ci mai degraba ar ajuta la indexarea tuturor paginilor dvs. Astfel, este important sa practicati crosslinking-ul in paginile site-ului dvs..

In al treilea rand, atunci cand aveti deja un site construit, companiile si consultantii SEO incurajeaza prezentarea URL-ului site-ului motoarelor de cautare si directoarelor cu reputatie, cel mai popular fiind directorul DMOZ.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+