RSS

Continut de calitate

9 May, 2011

SEO Sfaturi

google panda updateInca de la inceput cand Google a eliberat algoritmul Panda, consultanti SEO au fost ingrijorati de campaniile SEO mai ales pentru cei care au utilizat continut generat. Acest lucru este din cauza faptului ca societatile SEO care au utilizat continut de slaba calitate si auto continut generat acum sunt eliminati de Google din rezultatele sale de cautare.

Algoritmul Panda a fost dezvoltat pentru a identifica site-uri care au continut de calitate scazut, in scopul de a genera backlink.

Odata cu aparitia Panda, generarea de continut automat, nu mai are loc in lumea motoarelor de cautare, cel putin pentru Google, care este cel mai important in zilele noastre. Cu toate acestea, intrebarea principala este ceea ce face cu un continut de calitate?

Google nu a lansat nicio orientare privind ce calitati ar trebui sa aiba continutul dvs. pentru a fi considerat ca fiind continut de inalta calitate. Cu toate acestea, urmatoarele sunt unele linii directoare ce ar putea fi folosite pentru a face ca punct de plecare pentru calitate:

1. Relevanta – continutul dvs. trebuie sa se refere intotdeauna la tema generala a site-ului dvs. si ca in aceasta nu ar trebui sa existe diferite subiecte, altele decat ceea ce site-ul dvs. ar trebui sa contina, acest lucru ar ajuta mai mult la utilizarea cuvintele cheie alese in mod corespunzator in amestec cu continutul dvs..

2. Elaborare continut – site-ul dvs. nu trebuie sa contina doar un continut unic, ci mai degraba fiecare zona in site-ul dvs. trebuie sa fie intotdeauna actualizata sau cel putin unele parti ale zonei din site-ul dvs. “trebuie sa fie actualizata in mod regulat cu continut in cazul in care astfel de continut este unic si este relevant.” In termeni simpli, continutul dvs. nu trebuie sa fie compus din doar cateva fraze, ci mai degraba ar trebui sa fie alcatuit dintr-un text elaborat.

3. Continut trebuie sa fie unic – Scopul algoritmului Panda este de a identifica si interzice site-uri cu continut sarac, acest lucru este motivul pentru un continut care urmeaza sa fie considerat a fi de inalta calitate: ar trebui sa fie unic si nu doar copiat de pe alt site.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Continut de calitate, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+