RSS

Continut pentru site-ul dvs.

17 Feb, 2011

Web Design, Web Sfaturi

publicam blogMulte companii SEO si web design isi dezvolta site-urile astfel incat pot include continut proaspat saptamanal sau zilnic, deoarece motoarele de cautare agreeaza continutul original, proaspat iar in cazul unui  site static, ajuta atat la mentinerea acestuia permanent actualizata, cat si usor de utilizat pentru motoarele de cautare.

Acesta este motivul pentru care multi consultanti SEO construiesc website-uri de tip blog pentru a ajuta site-ul principal al lor. Blogurile pot gazdui o multitudine de articole si, astfel, acest lucru este eficient in prelucrarea zilnica a continutului, lucru solicitat si apreciat de motoarele de cautare, dar si de utilizatorii acestora. Singura problema este insa tipul de continut al aticolelor de pe blog; continutul acestora trebuie sa fie in aceeasi sfera de cuprindere cu cea a produselor si serviciilor oferite de site. Anunturile companiei pot fi de asemenea postate pe blog. Pentru a scrie eficient un articol pe blog pentru site-ul dvs. este imperios necesar ca acesta sa fie relevant si util, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba la baza munca de cercetare si sa se adreseze majoritatii vizitatorilor site-ului dvs., grupului dumneavoastra tinta astfel incat sa puteti fi in masura sa construiti un blog relevant, in conformitate cu nevoile vizitatorilor dumneavoastra.

In al doilea rand, trebuie sa luati  in considerare faptul ca veti scrie pentru motoarele de cautare, deci, trebuie sa selectati cuvintele cheie cu atentie; alegeti cuvinte cheie sau fraze cheie care sunt cel mai probabil folosite de utilizator atunci cand cauta produse sau servicii similare cu ceea ce ofera site-ul dvs.

In al treilea rand exploatati  fiecare ocazie avuta pentru a distribui aceste articole si a ajunge la un public mai larg. De aceea, trebuie sa inserati social bookmarking in fiecare articol publicat, acest lucru ar putea genera cu usurinta mai mult trafic pentru site-ul dumneavoastra.

In afara de a scrie pentru motoarele de cautare trebuie sa ne amintim intotdeauna ca veniturile vor veni de la oamenii care viziteaza site-ul dvs. deci, a scrie pentru ei trebuie sa fie o preocupare de maxima importanta.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+