RSS

Continutul de calitate al unui site

28 Oct, 2010

SEO Sfaturi

Realizare WebsiteDe-a lungul timpului am auzit compani si consultanti SEO formuland opinii conform carora continutul este rege, in ceea ce priveste campaniile de optimizare penru motoarelor de cautare. Aceste opinii  sunt, pana in prezent, considerate ca fiind corecte.

Acest lucru este din cauza faptului ca o importanta deosebita in cadrul campaniilor SEO revine continutului; una dintre acestea se refera la faptul ca serveste ca o cale de promovare a site-ului pentru motoarele de cautare prin incorporarea de cuvinte sau fraze cheie in continutul ce urmeaza sa fie acesat cu crawlere si indexat ; continutul este o cale prin care proprietarii site-ului pot convinge vizitatorii convertindu-I de la a fi un simplu vizitator intr-un client. Continutul, trebuie sa fie intotdeauna pastrat sau scris la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ. Ce inseamna un continut de inalta calitate? Urmatoarele sunt cateva din caracteristicile unui continut considerat a fi de inalta calitate.

1. Continutul nu trebuie sa fie generat automat. Acest lucru inseamna ca continutul nu trebuie sa fie doar copiat si rescris de catre o aplicatie, aceasta ar trebui sa fie intotdeauna scris de catre un om astfel incat mesajul sa fie transmis consumatorului final, fiinta umana.

2. Continutul trebuie sa fie interesant, cel considerat a fi plictisitor, nu va trezi atentia vizitatorului, sporind astfel rata de abandon a site-urilor, deci, este important ca orice continut sa fie interesant; adaugarea de imagini sustinerea si implicarea de texte precum titluri interesante ar ajuta cu adevarat in pastrarea vizitatorilor dvs. pe site.

3. Evitati continutul plagiat; pe cat posibil, continutul trebuie sa fie original si produsul al intelectului dvs. Acest lucru inseamna ca trebuie sa aveti intotdeauna un continut unic, nu numai pentru a evita sa fiti acuzat de incalcarea drepturilor de autor, dar, de asemenea, veti castiga considerabil trafic.

Acestea sunt doar cateva orientari de baza pe care trebuie sa le urmati cand scrieti un  continut, mai ales daca un astfel de continut este axat sa contribuie la campania SEO a  site-ului dvs.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+