RSS

Continutul website-ului.

26 Feb, 2010

Web Sfaturi

Cand incepeti sa planificati continutul pentru site-ul dvs., va trebui sa identificati publicul tinta si sa concentrati mesajul catre acesta. Site-ul dvs. nu va fi vizualizat numai de catre clientii dvs., ci si de multi altii.Concentrati-va pe specificarea in mod clar a scopului principal al site-ul dvs.  si apoi dati vizitatorilor unele optiuni incotro se pot indrepta  de acolo.

Mentinerea scopului clar va va impiedica sa fiti pierduti in tentatia de a face toate lucrurile pentru toata lumea. Mentinerea unui scop, va oferi  simplitate de livrare.

Informatiile pe care le contin paginile dvs. trebuie sa fie clare, concise si interesante pentru utilizator website-ului, cu link-uri pentru detalii suplimentare, daca este necesar .

Cele trei obiective principale ale continutului site-ul dvs. vor fi:

atragerea de vizitatori pe site-ul dvs.

convingeti-i ca aveti experienta, cunostinte si sunteti suficient de competenti;

spune-ti vizitatorilor site-ului despre ceea ce faceti si despre afacerea dvs..

Continutul este rege, si este ceea ce va face mai puternic sau va distruge site-ul dumneavoastra.

De exemplu, daca obiectivul  site-ului dvs. este de a educa vizitatorii, atunci concentrati-va pe pastrarea continutului  dvs. in stare proaspata si “credibil”. Asigurati-va ca site-ul dvs. isi dezvolta o reputatie ca fiind o resursa de incredere.

Pe de alta parte, daca intentia dumneavoastra este legata de afaceri, priviti site-ul web din perspectiva clientului. Continutul care este important pentru dvs  si angajatii dvs. poate fi complet irelevant pentru vizitatorii site-ului dvs.

Odata ce website-ul dvs. este online, puneti in aplicare un sistem de feedback pentru a va asigura ca vizitatorii site-ul dvs. pot transmite observatiile lor pentru a va ajuta sa raspundeti nevoilor lor. Aceste caracteristici suplimentare pot fi de un mare folos in evaluarea eficacitatii reale a site-ului dumneavoastra Introduceti  forme de comentariu pe website-ul care va vor ajuta sa modelati informatiile cerute structurind  intrebarile dvs.

Spune-ti  companiei dvs de web design despre tipul de website de care aveti nevoie. Daca nu sunteti sigur de tipul de site de care aveti nevoie, atunci contactati Web-Design-Site pentru a primi sfaturi in continuare, vom fi fericiti sa va ajutam.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+