RSS

Conversii, Notiuni de baza

25 Oct, 2010

SEO Sfaturi

Desigur, optimizarea pentru motoarele de cautare duce la cesterea traficului site-ului dvs., insa companiile si consultantii SEO sunt de parere ca fiecare site trebuie sa aiba, caracteristici care sa convinga vizitatoriia stfel incat sa reuseasca convertirea unui simplu vizitator intr-un client real. In domeniul afacerilor online este foarte important ca cei care intra site-ul dvs. sa fie convertiti in potentiali clienti pentru a obtine venituri considerabile.

Acesta este motivul pentru care companiile si consultantii SEO ar trebui sa se concentreze asupra modului de a convinge vizitatorii sa se converteasca dintr-un astfel de vizitator simpla intr-un potential client, altfel va dura doar cateva secunde ca vizitatorul sa faca clic mai departe pe alte site-uri.

Prin urmare, dat fiind faptul ca interval de timp pentru a va convinge vizitatorii este scurt, cea mai mare cale pentru o companie sau un consultant SEO pentru a realiza acest obiectiv este de a proiecta site-ul intr-o maniera “convingatoare”; urmatoarele sunt unele sfaturi care ar putea ajuta la dezvoltarea unei astfel un site web.

1. A localiza o zona in site-ul dvs. unde vizitatorii sau utilizatorii vor avea o probabilitate mare de a privi in ansamblu website-ul. Acest lucru inseamna ca trebuie sa testati si sa incercati sa priviti site-ul si sa determinati locul din site unde viziunea dvs. s-ar concentra.

2. Creati un apel la actiune convingator, apelul la actiune trebuie sa fie scurt si direct si pe cat posibil, ar trebui sa transmita un mesaj clar. In continuare acest apel la actiune trebuie sa fie plasat intr-o locatie a site-ului dvs. asfel incat sa poata fi usor de vazut de catre clientii dvs. Amintiti-va, e vorba doar cateva secunde inainte ca vizitatorul sa se hotarasca sa paraseasca site-ul dumneavoastra.

3. Creati o pagina web de pornire, in care este usor de navigat si placuta din punct de vedere estetic. Acest lucru va surprinde placut utilizatorilor sau vizitatorilor dvs. trezindu-le si mai mult interesul,determinandu-I astfel sa ramana pe site-ul dvs. un pic mai mult oferindu-va timp suficient pentru a-i convinge si  pentru a-i converti din vizitatori in clienti.

Sugestiile pot parea a fi simple, dar acestea, adesea neglijate de catre companiile si consultantii SEO contribuie foarte mult la cresterea ratelor de conversie si scaderea ratelor de abandon a site-ului dumneavoastra.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+