RSS

Crearea continutului de calitate pentru website

3 Feb, 2011

Web Design, Web Sfaturi

continut web sitePana in prezent, Continutul a fost considerat a fi unul dintre cei mai cautati factori in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare , aceasta deoarece, acest continut este in continuare unul dintre cei mai buni factori utilizati pentru a creste vizibilitatea cuvintelor cheie, fara a lua in calcul  faptul ca, un website cu continut bogat ar insemna o crestere a probabilitatii de a fi indexat in cele mai importante motoare de cautare, precum Google, Yahoo si Bing. Cum se poate determina calitatea unui continut sau care sunt parametrii luati in considerare  si care determina daca un continut este bun sau nu?

Pentru a stabili un continut de calitate trebuie sa aveti o metoda prin care sa analizati astfel , continutul. Primul pas care trebuie facut este sa gasiti o aplicatie eficienta pentru analiza. Pentru acei experti si consultanti SEO , cu un buget mic folosirea Google Analytics va fi suficient, desi, n-ar strica sa adaugati si un alt program de analiza. Pentru a masura succesul dumneavoastra mai multi parametri de continut trebuiesc  luati in considerare si aceste sunt urmatoarele:

1. obiectivul dvs.trebuie sa fie acela de a avea un continut vizibil – nu se refera la vizibilitatea fizica referitoare la fonturi, ci mai degraba la capacitatea continutului de a fi usor de vazut de catre utilizatori si “crawler-ele web”. Pentru ca utilizatorii, sa considere continutul dvs. interesant , deci vizibil, alegeti un subiect interesant si relevant pentru cititorii dvs. raspunzand nevoilor lor.

2.Numarul de  cititori reali trebuie sa poata fi cuantificat, acest lucru inseamna ca utilizand  programele Google Analytics puteti masura numarul de oameni care citesc de fapt, continutul site-ului dvs., astfel veti fi capabil sa intelegeti ca existent  continutului specific in site-urile dvs. are ca rezultat de fapt câstigarea de trafic.

3. Furnizati o posibilitate de partajare a continutului dvs. – pe cât posibil, includeti in continut diferite butoane, care vor permite cititorului sa impartaseasca continutul dvs. diferitelor  site-uri prin retele social-media.

4. Generati  “Indicatoare” in continutul dvs. – prin intermediul  continutului aveti o modalitate de a va convinge cititorii sa achizitioneze sau sa beneficieze de serviciile sau produsele pe care le oferiti spre vânzare.

Aceste patru orientari v-ar putea ajuta sa creati un continut de buna calitate, care nu ar fi interesant doar pentru dvs. ca cititor, dar va transforma site-ul dvs. in unul mult mai eligibil pentru crawler-ele motoarelor de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+