RSS

Crestere trafic pentru site-ul dvs.

15 Oct, 2010

SEO Sfaturi

Web TraficExista unele site-uri web, cum ar fi un blog, cunoscut in general ca un site tip blog care isi castiga cea mai mare parte a veniturilor din reclamele care sunt prezente in cadrul site-ului. Acest tip de reclame sau flux de venituri, nu este destinata numai blogurilor ci eventual, pot fi cuprinse si in cadrul unor site-uri e-commerce sau altor tipuri de site-uri web. Veniturile din reclama pot fi eficiente doar daca exista o multime de vizitatori pe site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care este important pentru o companie sau un consultant SEO sa poata creste traficul unor  astfel de site-uri web, in scopul de a obtine fluxul de venituri prezentat.

Urmatoarele sunt cateva sfaturi simple SEO, pe care consultantii si companiile SEO ar trebui sa le urmeze pentru a obtine venituri sau pentru ca veniturile din publicitate sa duca la cresterea traficului site-urilor lor.

1 Alege un cuvant cheie “low-dens” – acest lucru poate fi realizat prin utilizarea gratuita a serviciilor Google :Google Trend si Google Insights. Aceste instrumente va pot ajuta sa determinati natura unui cuvant cheie, un cuvant cheie “low-dens” este un tip de cuvant cheie care are un trafic mare, dar folosit doar de cateva site-uri; aceste caracteristici sunt determinate sau vazute prin astfel de servicii Google.

2. Optimizati-va cuvintele cheie construind link-uri in jurul lor, atunci cand construiti link-uri de prezentare pentru marcaje sociale, este important sa se prezinte in loturi de zece( unele companii sau consultanti SEO s-au confruntat cu faptul ca Google a considerat site-ul ca fiind spam in cazul in care exista mai mult de 10); ar fi prudent sa asteptati 24 de ore inainte de a face o alta prezentare.

3. Cand creati un backlink nu folositi Post Titlul paginii dvs web; folositi  mai degraba cuvantul cheie ca un backlink pentru site-ul dvs. Acest lucru va concentra  optimizarea doar pe cuvantul cheie pe care l-ati ales.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+