RSS

Cum contrasteaza SEO international cu SEO local

26 Aug, 2010

SEO

Search Engine OptimisationSEO International foloseste limba pentru a identifica o locatie SEO. Daca ati citit mesajele mele pe aceasta tema, nu veti fi surprinsi sa vedeti ca  vorbesc despre limba si cultura ca si diferente cheie  intre local si international. De exemplu, cultura este diferita intre Vest si  coasta de Est a americii, dar, in general oamenii se pot intelege reciproc usor ,pot viziona aceleasi campionate de fotbal sau de baseball la TV.

Cea mai mare diferenta intre SEO local si international este limba si impactul acesteia asupra absolut tot ce este in jur. Limba afecteaza cultura, modul in care lucrurile sunt cumparate, cum sunt cautate, modul in care oamenii cumpara si ce cred despre modul in care fac acestea. Acesta este un complex al unor lucruri noi facute altfel, astfel incat limba este singura care poate pretinde ca este factorul distinctie intre SEO local si SEO international (pentru ca altfel arata aproape la fel, eh?).

SEO International utilizeaza domenii de referinta pentru a tinti o locatie. Vechea poveste despre domeniile locale, subdomenii, foldere si link-uri intotdeauna vine in legatura cu SEO international deoarece folosind link-uri si indicatori de gazduire precum si setari Webmaster Central poate avea o mare influenta asupra ratei de succes a planurilor de SEO internationale. SEO local nu se confrunta cu aceste probleme, nu?

Dar, in ansamblu, cel mai interesant lucru in aceasta comparatie sunt asemanarile nu diferentele. In cele din urma, ceea ce vreti sa obtineti este sa tintiti la nivel local international.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Cum contrasteaza SEO international cu SEO local, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+