RSS

Cum crestem traficul site-ului?

7 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

Web TraficUn site care a fost construit pentru afaceri sau pntru a fi vizionat de public este, evident, dezvoltat avand la baza publicul larg. Multe site-uri in zilele noastre, cu exceptia blogurilor personale au fost dezvoltate pentru a castiga vizitatori, utilizatori sau clienti, astfel ca nu s-a luat in calcul initaial o baza mare de vizualizatori web.

Cu toate acestea, traficul unui anumit site nu vine de la sine; este necesar sa se parcurga mai multe etape sau procese, pentru a face site-ul dvs. vizibil pe internet; amintiti-va ca sute sau mii de site-uri sunt create zilnic, deci, ar fi dificil pentru ca un website sa devina vizibil instantaneu pentru utilizatorii de Internet sau ptr publicul online, in general.

Spre deosebire de o  afacere offline unde recunoasterea sau cresterea “vizibilitatii” produselor nu este cuprinsa numai in domeniul de aplicare al marketing-ului prin, radio, televiziune si pliante. Obtinerea de trafic prin Internet poate fi mai putin costisitoare si mult mai diversa.

Urmatoarele sunt cateva sfaturi care va pot ajuta sa obtineti trafic pentru site-ul dumneavoastra.

1. Faceti site-ul dvs. vizibil pentru motoarele de cautare, acest lucru inseamna ca va trebui sa faceti SEO campanii pentru site-ul dvs., pe scurt optimizati site-ul dvs. pentru ca motoarele de cautare sa il indexeze. Puteti face singuri campania dvs. sau puteti apela la o  companie SEO pentru a va ajuta.

2. Motoarele de cautare si chiar vizitatorii indragesc continut proaspat, prin urmare, ar fi prudent sa va actualizati in mod regulat continutul, pentru motoarele de cautare utilizati cuvinte cheie corecte iar pentru utilizatori trebuie sa oferiti continut proaspat si informativ.

3. Utilizati site-uri social-media pentru a face continutul sau chiar site-ul dvs. popular. Social media devine una dintre cele mai bogate surse de trafic.

4. Utilizati retelele sociale ca Twitter si Facebook pentru a actualiza baza de clienti sau prieteni. Relativ, aceste platforme social- media distribuie continutul deci va ajuta la cresterea numarului de vizitatori pe site-ul dumneavoastra.

Acestea sunt doar cateva din procesele pe care le puteti face pentru a va promova site-ul si cresterea traficului, amintesc doar ca o crestere a traficului ar insemna o crestere a sansei pentru conversie.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Cum crestem traficul site-ului?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+