RSS

Cum functioneaza Motoarele de cautare?

10 Mar, 2010

SEO Sfaturi

Motoarele de CautareMotoare de cautare majore cum ar fi Google, AllTheWeb, Altavista, Yahoo, MSN etc. folosesc metode variate pentru afisarea website-urilor in rezultatele lor de cautare. Se folosesc parti diferite de informatii cuprinse in site-ul dvs. conform carora raspunde cautarilor utilizatorilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care  optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare a devenit un domeniu de specialitate si un proces lung si greu.

Cei care gestioneaza motoarele de cautare obtin mii de propuneri cu privire la un website in fiecare zi si de aceea este nevoie sa se utilizeze un clasament pe baza de algoritmi pentru a califica website-urile ce vor fi prezentate ca primele rezultate ale cautarii pentru interogari speciale.

Raspunderea inginerului de cautare este de a asigura ca paginile website-ului sunt construite si optimizate intr-un mod strategic si in conformitate cu orientarile date de motoare ca Google, Yahoo, MSN s.a., pentru a obtine o pozitie mai inalta. Ideea este sa se utilizeze, in general, tehnici de arta pentru a realiza clasamentul TOP pentru cuvinte cheie specifice.

Search Engine Optimization a devenit o stiinta exacta. Pentru a atinge si mentine rezultate de top este necesar un proces continuu si laborios.

Daca intentionati sa oferiti SEO incercati singur, apoi luati in considerare acest fapt dovedit:

Pentru toate paginile web depuse spre inregistrare la motoarele de cautare, numai 16% vor fi de fapt indexate.

Din  toate site-urile care sunt indexate, 96% vor fi listate in afara primelor doua pagini cu rezultate de cautare.

Web Design Sitebazandu-ne pe software-ul de optimizare a motorului de cautare ca raspuns simplu si ne concentram pe utilizarea de competente umane invatate de-a lungul anilorajungem acolo.

Colaboram indeaproape cu clientii nostri pentru a alege cuvintele cheie relevante pe baza carora doresc sa fie gasiti si apoi incepem construirea paginilor web, in conformitate cu cele mai eficiente tehnici de optimizare website pentru a atinge si mentine clasamentul ridicat. Implementam cele mai recente tehnici de optimizare pentru a va asigura ca sunteti inaintea tuturor.

Depunem eforturi constant pentru a ne asigura ca aceasta va ajuta la imbunatatirea clasamentului website-ului dumneavoastra ,tinind pasul cu algoritmii de cautare aflati in continua schimbare ai motoarelor de cautare.

Scopul nostru principal este de a imbunatati in mod semnificativ piata dumneavoastra pe Internet, de raspandire a brand-ului pentru a maximiza profitul pe site. Contactati-ne aici pentru a analiza impreuna cum putem obtine vizibilitatea site-ului dumneavoastra pentru un public mai larg.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+