RSS

Cum publicam articole, stiri?

28 Jul, 2010

Web Design

publicam blogFinalul  nu este  cand un blogger publica un articol pe blog. Intr-adevar, pentru unii abia atunci incepe. Multi bloggeri vor incerca sa maximizeze expunerea pentru fiecare articol, prin prezentarea acestuia pe diverse site-uri social media. Am vorbit despre social media mult, desi exista o serie de alte moduri de a va promova site-ul si articolele.

Scrieti titluri care sa atraga privirea!

Cel mai important lucru legat de articolele dvs. este titlul acestora. Acesta contine cele mai importante cuvinte de pe pagina motorului de cautare, dar, va si fi punctul de referinta pentru diferite site-uri de social media. Deci, scrieti un titlu pe care oamenii vor dori sa faca clic.

Trebuie sa fie scurt, vioi, descriptiv, interesant si … sa contina numere (!) Ciudat, dar adevarat. Oamenii fac clic pe articole al caror titlu contine numere.

Optimizati-va site-ul pentru motoarele de cautare

Un blog bine optimizat va insemna ca articolele vor fi indexate de Google in termen de cateva ore de la publicare. Incercati sa cautati pe Google titlul articolului dvs a doua zi – ar trebui sa apara, de obicei, pe prima pagina!

RSS si ping!

Folositi FeedBurner pentru a promova articolele, astfel incat oamenii sa se poata abona la acesta.

Utilizati servicii de ping pentru a notifica blog directoarele ca a-ti publicat continut nou pe blog-ul dvs. WordPress este configurat cu ping automat “Pingomatic” dar puteti adauga mai multe directoare blog-ului care sa fie instiintate de fiecare data cand publicati – in panoul de administrare WordPress alegeti Setari> Scriere si in partea de jos adaugati directoare Update Services si Save Changes.

Alti bloggeri

Vizitati si comentati pe alte bloguri in cadrul comunitatii din acelasi domeniu. Nu inseamna ca trebuie sa va promovati mesajele individuale pe alte bloguri! Scrieti comentarii constructive pe alte bloguri si veti dezvolta profit cu alti bloggeri. Daca ati scris un articol deosebit de bun, ati putea trimite bloggerilor cu reputatie buna e-mail si sa le oferiti link catre acesta.

Forumurile de discutii

Similar ca mai sus, participati la forumuri in cadrul comunitatii dumneavoastra si al domeniului. Poate fi chiar o discutie in care sa postati un link catre un articol specificde pe blog. In caz contrar, desigur, puneti link-ul blog-ului dvs. in semnatura astfel incat va fi prezent de fiecare data cand postati pe un forum.

Newsletter

Invitati-va utilizatorii sa se aboneze la o lista de adrese si buletine de stiri pe care sa le trimiteti in mod regulat. Veti forma o comunitate in jurul dvs, veti dezvolta o relatie intre dvs. si cititorii dvs. si, daca ii informati cu privire la unele dintre articolele recente, se poate concretiza in cresterea traficului pentru site-ul dumneavoastra. Asigurati-va ca fiecare buletin de stiri scris contine informatii valoroase de care cititorii dvs. ar fi interesati, precum si link-uri inapoi la cele mai bune articole ale dumneavoastra.

Semnarea Email-ului

Pune link-ul blog-ului dvs. in semnatura email. Veti dori sa puneti link catre un RSS feed, un semn-newsletter in partea de sus a paginii  si chiar link-uri catre paginile dvs. de profil de pe site-urile dumneavoastra preferate sociale mass-media.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

2 Raspunsuri la “Cum publicam articole, stiri?”

 1. VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  mda, poti face, daca asta faci.

 2. coco69 says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Cred ca merita efortul

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+