RSS

Cum Reparam Reputatia?

12 May, 2010

SEO Sfaturi

reputatie websiteOdata cu cresterea numarului de utilizatori ptr blogurile media ca Tweets si Yelps, au crescut si sansele de existenta a unei publicitati negative. Primul pas pentru contracararea comentariilor negative este acela de a va crea si de a deveni o prezenta reala in spatial consumatorilor. Sa raspundeti criticilor pe aceste site-uri va ajuta la cresterea increderii in brand-ul dumneavoastra. In cazul unor expuneri eronate puteti cere autorilor acestor comentarii sa-si retraga postarile oferind dovezi graitoare.

Comunicatele de presa pot fi afisate pe site-uri specializate in acest domeniu. Articolele de specialitate cu referire la domeniul dvs de activitate pot fi afisate cu link inapoi catre site-ul dumneavoastra.

Puteti de asemenea sa va cumparati domeniu cu numele brandului dumneavoastra (de exemplu daca numele companiei dvs este “Blush”, -blush.com, blush.net sunt unele dintre numele de domenii pe care le puteti alege) ptr a va proteja impotriva celor cu intentii malitiose la adresa dumneavoastra.

Uneori, sa repari poate fi un proces foarte laborios, mai costisitor decat sa ridici un website. Companiile folosesc adeseori tehnicile SEO ptr a retrograda unele site-uri cu continut negativ si ptr a creste “vizibilitatea” acelor site-uri cu continut pozitiv.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+