RSS

Cum sa alegi o firma de web design.

25 Feb, 2010

Web Sfaturi

web designO mare parte a oamenilor de afaceri folosesc dezvoltarea Web a companiilor pentru a-si  proiecta si dezvolta site-urile , upgarda , implementa planurile de afaceri prin  strategie de comert electronic. Daca incercati sa extindeti afacerea dvs.  online, veti avea posibilitatea de a alege dintr-un mare grup de firme de web design.

Diferentele de preturi la site-urile web ale furnizorilor  pot fi extreme. Pretul unui website dat poate varia de la cateva sute de euro pentru un site de baza pana la cateva mii pentru site-uri mai mari si mult mai  complexe, cu caracteristici diferite, cum ar fi baze de date de produs actualizabile, facilitati de cautare, demonstratii de produs animat, siguranta de plati on-line, audio si accesorii video, etc

Gasirea unei companii de web design de incredere poate fi un lucru dificill. Chiar daca  Internetul a crescut rapid si a devenit un instrument util atat pentru cumparatori si vanzatori, este, de asemenea, destul de greoi. Acest lucru inseamna ca foarte putine asociatii organizate sau site-uri exista pentru a ajuta la gasirea firmelor cu reputatie  in dezvoltarea web. Deci, cand gasiti firme de web cu potential de dezvoltare, fiti sigur  ca furnizorul ales ptr colaborare are reputatie si experienta. Aruncati o privire la o lista de site-uri web pe care compania le-a dezvoltat si priviti cu atentie la site-ul sau propriu. Cautati  o companie de dezvoltare web  care are o  experienta exceptionala in lucrul  cu cele mai recente  limbaje de programare, astfel incat activitatea pe site-ul dvs. sa  nu fie limitata de capacitatea companiei. Se sugereaza ca fiecare angajat al companiei de dezvoltare web care lucreaza la proiect  sa aiba cel putin doi ani de experienta practica, cu tehnologia cu care lucreaza.

De asemenea, discutati cu companiile care nu  percep taxe pentru o consultanta, astfel incat sa aveti posibilitatea de a discuta despre necesitatile dumneavoastra in totalitate, fara teama de a omite nici un detaliu. Unii furnizori vor avea ca scop de a percepe o taxa doar pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de dezvoltare web , in timp ce alte companii pot oferi o consultatie initiala gratuita , urmand a include  ulterioarele  consultari in costul proiectului. Web-Design-Site crede ca “intilnirile” de consultanta  ar trebui sa fie complet gratuite pentru a putea cunoaste cit mai mult posibil despre afacerea clientului.

Obiectivele noastre-cheie vor fi sa ne concentrrea asupra companiei dumneavoastra si a obiectivelor sale.  Nu vom incepe sa lucram la un proiect pana cand vom intelege complet nevoile dvs. specifice, deoarece acesti clienti va vor spune.

Vorbind in stransa colaborare cu clientul ne ajuta in oferirea de sfaturi punctuale pentru a ajuta clientul in a construi un website care va functiona cel mai bine si conform cerintelor pe Internet.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+