RSS

Cum sa faci un site SEO Friendly?

16 Feb, 2011

SEO Sfaturi

seoFiecare afacere online va incepe cu o cercetare adecvata si va fi urmata de proiectarea unui website. Proiectarea unui website, desigur, ar putea fi foarte usoara daca aveti cunostinte sau daca angajati pe cineva specializat. Este important sa luati in considere pe langa estetica site-ului dvs. si o campanie privind optimizarea pentru motoarele de cautare si vorbim aici mai ales de un SEO prietenos. Un site va fi inutil daca nu exista traficul, acesta este motivul pentru care este imperativ punerea in aplicare a unei campanii de SEO pentru un site web mai ales daca doriti sa dezvoltati o afacere profitabila pe baza site-ului dvs.

O campanie SEO va incepe intotdeauna cu dezvoltarea site-ului. Aceasta inseamna ca SEO ar trebui sa fie luat in considerare atunci cand dezvoltati un site web.

Urmatoarele sunt cateva linii ce trebuiesc urmarite atunci cand  dezvoltati un SEO prietenos.

1. Tema de proiectare a site-ului in ansamblu, ar trebui sa fie coerenta. Fiecare pagina de pe site-ul dvs. trebuie sa aiba o tema generala care sa include culoarea de fundal si imaginile utilizate, bara de navigare si antetul. In caz contrar, vizitatorii ar putea considera ca au fost redirectionati catre un alt site.

2. Cand codificati paginile dvs. Web asigurati-va ca o faceti conform standardelor World Wide Web Consortium (W3C). Acest lucru pentru a facilita accesarea site-ului sau paginilor dvs. cu crawlere de catre diferitii roboti ai motorului de cautare.

3. Evitati plasarea paginilor web in mai multe niveluri ale subdirectorului. Minimizati cat mai mult posibil utilizarea de flodere in structura site-ului dumneavoastra.

4. Faceti un design de calitate, desi este imperativ ca site-ul dvs sa fie SEO prietenos trebuie sa amintesc faptul ca publicul dvs. este constituit din  fiinte umane si sunt intotdeauna atrasi de estetic si prezentarea  profesionala a unor site-uri web este comparata cu un site web simplu.

5. In cele din urma dezvoltarea unui continut bun pentru paginile site-ului dvs ce vor include cuvintele cheie si, desigur tipografia trebuie sa fie astfel utilizata, incat fonturile sau textul sa fie lizibil.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Cum sa faci un site SEO Friendly?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+