RSS

Cum sa fim observati online?

6 Jul, 2010

SEO Sfaturi

link buildingObtinem link-uri daca nu se stie ca existam?

Daca ati trecut peste continut gandind “Asta nu se aplica pentru mine, imi place ceea ce fac si am creat unele lucruri mari”, luati in considerare atunci acest lucru: nimeni nu stie cine sunteti? Asta e cea mai mare problema a site-urilor care desfasoara un continut bun.

Pentru a fi observat online este ca si cum ai incearca sa fi reperat intr-o multime gigant. Fara un megafon, un pistol de semanlizare, sau o mica explozie, poate fi o provocare sa atrageti atentia oamenilor. Chiar si cand realizati acest lucru, poate fi pastrat cu greu, deoarece domeniile cu cea mai mare atentie sunt tragic trunchiate.

Unele dintre motivele de baza pentru ca o afacere sa utilizeze domeniile social media sunt pur si simplu de conectare si de expunere. Website-urile pot si ar trebui sa profite de multimea de utilizatori a retelelor sociale pentru a construi o baza de oameni care sa le urmareasca atunci cand au ceva de spus.

Nu e foarte rapid sau foarte usor sa gasesti adepti, prieteni si contacte de afaceri, dar nu este nici foarte greu. Exista o multime de sfaturi bune acolo despre cum sa construiti un text Twitter sau cum sa obtineti cat mai multi prieteni sau fani pe Facebook , este doar o chestiune de o lectura si o multime de utilizatori pe care sa ii urmariti.

In afara de folosirea social media, invitatiile pentru a posta pe blogurile altor oameni este o modalitate extraordinara de a va face numele cunoscut public. Prin a va expune opiniile in fata cititorilor altcuiva este o ocazie sa te prezinti, sa-ti prezinti ideile, site-ul. unui nou grup de oameni.

Daca doriti sa mergeti la baza, mergeti mai departe timitand un e-mail  fiecarei persoane. Nu fiti cel care trimite e-mail spam la o suta de oameni. Suntem mult avansati in exploatarea pe Internet pentru acest tip de activitate, o abordare opusa de fapt, functioneaza mai bine. Aratand un real interes oamenilor carora le scrieti este cel mai bun mod de a face ca aceasta tehnica sa dea valoare timpului dumneavoastra si eficienta.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Cum sa fim observati online?, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+