RSS

Cuvant cheie generator de venit

22 Oct, 2010

SEO Sfaturi

Cuvintele cheie sunt considerate a fi unul dintre fundamentele optimizarii pentru motoarele de cautare . Acest lucru este din cauza faptului ca motoarele de cautare indexeaza website-urile in functie de cele mai optimizate cuvinte cheie, iar daca si atunci cand astfel de cuvinte cheie pentru care site-ul dvs. este indexat sunt clasate pe prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare trebuie sa va asteaptati ca site-ul dvs. sa castige mult trafic.

Acest lucru este posibil mai ales atunci cand cuvantul cheie utilizat sau cel pentru care va indexati site-ul este utilizat de catre o multime de utilizatori de internet ca si cuvinte cheie de interogare. Acesta este motivul pentru care companiile si consultantii SEO muncesc din greu in cautarea lor pentru fiind apoi in masura sa dobandeasca cele mai viabile cuvinte cheie sau cuvantul cheie care ar putea aduce o cantitate mare de trafic.

Una dintre probleme principale care consultantii si companiile SEO se confrunta este faptul ca exista milioane, daca nu miliarde de combinatii de cuvinte posibile care pot fi folosite ca si cuvinte cheie. Unul dintre motivele pentru multe companii si consultanti SEO folosesc mai multe instrumente de sugerare a cuvintelor cheie, este acela ca desi aceste instrumente le genereaza automat, uneori, aceasta nu vor avea rezultatul dorit, desi din punct de vedere statistic acel cuvant cheie poate fi viabil. Acest lucru este din cauza faptului ca exista alte consideratii in alegerea cuvintelor cheie potrivite, in afara celor generate de statistici.  Este  un motiv  in plus pentru a alege dintre cuvinte cheie sugerate de instrumente si statistici “.

1. Cuvantul cheie trebuie sa fie legat de tema site-ului dvs. sau de nisa pe care o vizeaza, o cerinta de baza pe care unele firme si consultanti SEO au tendinta de a o uita; ar fi cel mai bine sa alegeti un cuvant cheie care este daca nu exact cel putin indeaproape legat de nisa sau publicul tinta.

2. Cuvantul cheie trebuie utilizat de o multime de utilizatori de Internet atunci cand cauta o anumita informatie. Aceasta inseamna ca trebuie sa existe un numar mare de utilizatori de internet care folosesc astfel de cuvinte cheie, acest lucru poate fi realizat prin utilizarea instrumentelor Google privind cuvintele cheie.

3. In cele din urma, cuvantul cheie trebuie sa aiba concurenta redusa, rata mare de cautare si concurenta scazuta ce poate fi realizata numai prin utilizarea cuvintelor cheie transformate  de aceea este important sa alegeti un cuvant cheie care nu este nici prea general dar nici prea specific.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Cuvant cheie generator de venit, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+