RSS

Cuvintele cheie long tail

13 Jun, 2012

SEO Sfaturi

cuvinte long tail Cuvintele cheie “long tail” sunt un tip de expresie cheie compusa din cel putin trei cuvinte, uneori pana la cinci cuvinte. Cuvintele cheie “long tail” sunt utilizate atunci cand site-ul vrea sa ofere o cautare rafinata a termenilor in cadrul paginii web, precum si atunci cand cautarea este pentru ceva mai specific.

Ca si cuvinte cheie normale, cuvintele cheie “long tail” sunt folosite pentru a defini continutul paginii web si ceea ce editorul vrea sa fie gasit in motoarele de cautare si pe paginile cu rezultatele motoarelor de cautare. Aceste cuvinte cheie sunt foarte specifice, avand ca efect scaderea volumica a traficului  pe site, dar au tendinta de a atrage mai mult trafic de calitate, ceea ce duce la conversii mai mult decat cuvintele cheie normale. Cuvintele cheie “long tail”, pot fi utilizate de catre editori si de vizitatori in diferite moduri.

Atunci cand editorii utilizeaza cuvinte cheie “long tail”, sunt in cautare de piata care ar putea fi mai mica decat normal, dar are un potential la fel de mare ca alte piete, mai mari, mult mai expuse. Folosind cuvinte cheie “long tail” poate fi, de asemenea, mai putin costisitor. Vizitatorii folosesc cuvinte cheie “long tail” pentru a restrange cautarea. Atunci cand un vizitator este in cautare pentru “KIT Ambreiaj si Volanta SKODA OCTAVIA 2 1.9 TDI” are mai mult sens intreaga expresie decat sa se puna in cautare ” Ambreiaj si Volanta”, apoi utilizatorul se straduieste sa filtreze rezultatele pentru a ajunge la ceea ce are nevoie.

Lucrul cu cuvinte cheie “long tail” sunt un succes atunci cand un editor stie ce cuvinte cheie “long tail” obtine de fapt. Cercetarea este singura modalitate de a sti daca cuvintele cheie ”long tail”  vor functiona sau nu, si, cazul in care investitia va fi recuperata.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Cuvintele cheie long tail, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+