RSS

Descrierea continutului paginii

10 Dec, 2010

SEO, SEO Tools

Descrierea continutului paginii dvs. web este absolut necesara nu numai pentru ca pagina sa poata fi citita de utilizatorii de internet, dar si pentru a putea fi accesata de robotii motoarelor de cautare sau “crawlerele”. Continutul paginii este un element important pentru un site din cauza faptului ca cel mai adesea din continut, robotii motoarelor de cautare culeg date despre site-ul dvs, ceea ce inseamna ca mai multe date colectate si prelucrate ar da site-ului o probabilitate mai mare in clasament pentru prima pagina in rezultate ale motorului de cautare, desigur, in functie de mai multi factori printre care si SEO.

Multe companii de web design si consultanti SEO sunt constienti de cele mentionate privind continutul paginilor web, cu toate acestea, nu multi acorda o importanta din cauza banalitatii metodelor sau procedurilor utilizate in aceasta strategie SEO.

Pentru cei care sunt inca noi in domeniul SEO, sau pentru companiile noi si viitoare, pentru cosultanti erorile sunt comise de obicei atunci cand se scrie continutul paginii.

Urmatoarele sunt cateva recomndari cu privire la ceea ce se poate sau nu se poate efectua in scopul  optimizarii in mod corespunzator a  continutului paginilor site-ului dvs.

1. Atunci cand introduceti etichetele titlu asigurati-va ca continutul acestora, al site-ului web sau paginii web, in general, nu este irelevant pentru site ca  intreg.

2. Evitati folosirea titlurilor stabilite “default” sau generice, aceasta ar insemna ca va trebui sa denumiti  fiecare pagina in functie de relevanta si cuvintele cheie specifice care sunt utilizate pentru campania SEO.

3. Evitati titluri sau denumiri de pagina lungi deoarece acestea pot fi confuze si inutile pentru utilizatorii de internet. Important este  evitarea  umplerii atributului “alt” inserand cuvinte cheie SEO spam ceea ce este cunoscut ca o tehnica SEO “black hat “ sau umplutura de cuvinte cheie.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+