RSS

Despre Google Panda 2.2

22 Jun, 2011

SEO Sfaturi

Google PandaAsa cum multi dintre voi ati aflat pana acum, s-a confirmat aparitia  Panda 2.2 ;

pentru  unele site-uri aceasta a insemnat o recuperare , altele au amas la acelasi nivel , in timp ce altele au fost serios subclasate.

Danny Sullivan a scris o explicatie privind modul in care Panda este mai mult un factor de clasament decat actualizarea unui algoritm. El intra in detalii, dar ceea ce este Panda in mod clar, este o penalizare care subclaseaza un site in clasament pentru calitatea scazuta a continutului.  Daca este o actualizare de algoritm sau factor de clasament – pentru mine, nu este asa de important. Rezultatul, indicatorii Google spun ca site-ul dvs. are un continut de calitate inferioara, veti fi penalizat si intregul site poate avea de suferit.

Este oarecum similar cu alte sanctiuni asupra ranking-ului site-ului dvs.; daca acesta este considerat a avea texte ascunse, link-uri cumparate, sau orice alta metoda considerata nepotrivita de Google, atunci site-ul va avea de suferit. Panda, la fel ca si  PageRank-ul, link-urile platite, continutul fragmentat si asa mai departe sunt toate parte a algoritmului. Unele sunt conduse in timp real, iar unele, cum ar fi Panda si Bowling Google sunt rulate manual.

Google ar trebui sa ofere notificari webmaster-ilor prin e-mailuri si Instrumentele pentru webmasteri, asa cum o fac atat de bine din anul 2007; si a emis in ultima perioada notificari asupra  paginilor de intrare, link-uri nefiresti,  sau chiar asupra unor aspecte generice ale site-ului si instalarilor WordPress a caror data de valabilitate a trecut.

Deci, de ce sa nu spunem webmasterilor daca au continut de slaba calitate, astfel, devenind necesar stabilirea unui continut al site-ul lor, pentru a recastiga increderea si pozitia in clasamentul Google.

Cred ca Google ar trebui sa trimita aceste notificari, deoarece va comunica in mod cert daca site-urile au o problema Panda sau o alta problema.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Despre Google Panda 2.2, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Tags: , , ,

2 Raspunsuri la “Despre Google Panda 2.2”

 1. Forex Expert says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Tot nu mi se pare destul de clar … Nu sunt ok si am impresia ca mai multa lume are mari intrebari despre google panda

  • coco69 says:
   VN:R_U [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Promitem sa venim cu detalii – sau poate cu un alt articol care sa arate mai in clar si mai la obiect care sunt parametrii.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+