RSS

Despre Link Building

2 Mar, 2011

SEO, SEO Sfaturi

link buildingDrumul spre o pozitionare buna pe Google si alte motoare de cautare este considerat a fi unul foarte anevoios din moment ce este necesara abordarea mai multor etape in dezvoltarea site-ului. Aceste trei etape sunt etapa de Dezvoltare Web, / SEO – stadiul de dezvoltare a continutului si stadiul de Link Building.

A treia etapa este, desigur, necesara pentru a stabili o reputatie site-urilor, lucru posibil doar prin construirea de link-uri catre un site web, deoarece fiecare site conectat la site-ul dvs. tinta este considerat a fi un vot acordat website-ului tinta. Prin urmare, este necesara achizitionarea de link-uri catre site-ul dvs., desi exista mai multe aspecte pe care companiile SEO trebuie sa le inteleaga despre link building, iar acestea sunt urmatoarele:

1. Procesul de construire a link-urilor nu se intampla peste noapte, daca doriti sa castigati link-uri de inalta calitate, atunci va trebui sa fiti rabdator in construirea link-urilor dvs. Fiti selectiv in acordarea de link-uri catre site-ul dvs., deoarece va poate afecta, ranking-ul, amintiti-va conectarea la site-uri de proasta calitate poate dauna reputatiei online.

2. Construirea de link-uri are nevoie de atentia fiecarui consultant SEO. Multe companii SEO sau web design considera construirea de link ca fiind un proces “din spatele cortinei” in campania lor, desi ar trebui sa fie un proces “de prima linie” alaturi de alte procese de baza SEO. Aceasta din cauza faptului ca trebuie sa treaca ceva timp pentru ca eforturile procesului de link bilding sa fie realizate.

3. Documentati-va intotdeauna asupra eforturilor link bilding-ului. Link building-ul este un proces ce nu poate fi masurat pentru ca este axat pe castigarea de link-uri din diverse surse, (sute de mii), documentarea asupra fiecaruia va oferi valori de care aveti nevoie pentru a evalua efortul dvs. de link building. Mai mult, aceasta documentatie poate oferi informatiile necesare in privinta acelor site-uri care pot oferi impuls in ceea ce priveste reputatia site-ului dumneavoastra.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+