RSS

Despre optimizarea imaginilor

3 Dec, 2010

SEO, SEO Sfaturi

optimizarea imaginilorEste adevarat ca se simte nevoia implementarii celei mai comune strategii sau tehnci SEO chiar daca acestea sunt deja utilizate in mod curent de catre companiile de web design si consultantii SEO; multe astfel de companii de web design sau consultantii inca mai comit greseli in timpul implementarii acestora. Unul dintre cele mai comune procese de optimizare pentru motoarele de cautare este optimizarea diferitelor imagini utilizate in site-ul web.

Un utilizator sau webmaster poate introduce o multime de imagini in site considerate ca fiind continut al site-ului ceea ce este inca o resursa in care companiile si consultantii SEO ar putea integra cuvinte cheie. Cu toate acestea multe companii si consultanti SEO se pierd in procesul de alegere al tehnicii potrivite si a implementarii strategiei de optimizare a imaginilor.

Urmatoarele sunt diferite etape sau reprezinta unele greseli de punere in aplicare ce trebuiesc evitate atunci cand  optimizati imaginile din site-urile dvs..

1. Este recomandabil sa redenumiti imagini site-ul dvs. , trebuie evitata folosirea numelor generice pentru imaginile dvs.. Exemplu de nume generice sunt “pic” “.jpg” ,” pic1” “.gif” si orice alte tipuri similare, evitati folosirea numelor de fisiere numerice, exceptand cazul in care este absolut necesar. Ce trebuie sa faceti este sa creati un nume concis descriptiv pentru imaginile site-ului dumneavoastra.

2. Desi numele de fisiere descriptive sunt recomandate, este importanta lungimea fisierului caci trebuie sa fie concis, numele de fisiere lungi nu sunt recomandate.

3. Desi aveti posibilitatea sa inserati cuvintele cheie nu etichetati imaginele folosind elementul  “alt”  ci doar scrieti un alt text descriptiv inserand cele mai semnificative  cuvinte cheie.

4. Atunci cand se construiti navigarea site-ului dvs., desi stabilirea de link pe o imagine este benefica, nu este recomandat sa utilizeze numai acest tip de legaturi, ci mai degraba ar trebui sa le imbinati cu link-urile text.

5. Pentru a facilita accesarea cu crawlere a site-ului este recomandat sa furnizati acestora un “sitemap” in care sa fie inserate imaginile site-ului dvs..

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+