RSS

Dezvoltarea afacerii cu ajutorul Twitter

9 Mar, 2011

Social Media

Afaceri pe twitter1. Monitorizati-va renumele si brand-ul
Utilizati caracteristicile de cautare pe Twitter pentru a afla cine vorbeste despre dvs si produsele dumneavoastra. Daca gasiti un tweet, care spune ceva frumos despre compania dvs.,  trebuie imediat sa  multumiti. In cazul in care este o recenzie foarte buna, intrebati daca puteti folosi aceasta ca si un comentariu pe site-ul dvs..

Daca intampinati o situatie in care cineva a sugerat ceva, incercati sa puneti in aplicare si sa anuntati ca acea problema s-a rezolvat. Trebuie sa stiti daca sunt multumiti dupa efectuarea modificarilor. Daca da, cereti-le sa-si impartaseasca multumirea pe Twitter. Amintiti-va ca nu este vorba despre un client unic, pentru ca intreaga comunitate online va tine sub observatie.

2. Incercati sa gasiti oameni ce vorbesc despre un cuvânt cheie care se refera la piata dumneavoastra si urmariti-i. Ei va vor urmari, de asemenea. Trebuie sa fiti informati cu privire la cei care reprezinta o autoritate pe piata dumneavoastra si urmariti acele persoane.
Faceti uz de directoare, cum ar fi Twellow si WeFollow pentru a gasi persoane care au legatura cu piata dumneavoastra si amintiti-va intotdeauna ca important este sa obtineti adepti de calitate, nu doar sa cresteti numarul lor.

3. Atrageti utilizatori care  sa va urmeze
Includeti intotdeauna link-ul Twitter pe site-ul, blog-ul, semnatura email, si cartile dvs de vizita. Cu cat vizibilitatea este mai mare, cu atat veti dobandi mai multi adepti.

4. Pastrati un echilibru intre persoanele urmarite, si cei care va urmaresc
Este foarte important sa pastrati echilibrat contul dvs.. Ar trebui sa existe un echilibru intre cei care va urmaresc si cei pe care ii urmariti. Daca urmariti un numar mare de persoane, dar in schimb foarte putini va urmaresc, veti fi privit ca spammer. Daca foarte multi te urmaresc  in schimb tu nu urmaresti pe nimeni….nu este foarte frumos din partea ta.
Puteti utiliza FlashTweet sau FriendOrFollow pentru a echilibra raportul dumneavoastra.

5. Comunicati adesea (dar nu prea des)
Pentru a obtine vizibilitate maxima in social media trebuie sa trimiteti mai multe actualizari pentru a atrage atentia utilizatorilor. Daca nu comunicati foarte des va puteti pierde prezenta online si nu puteti atinge rezultatele scontate. Dar daca trimiteti mesaje foarte des, acest lucru poate enerva pe cei care va urmaresc. Deci, este mai bine sa trimiteti actualizari atunci când este cazul.
Monitorizarea frecventa este intotdeauna buna si daca observati scaderea numarului de adepti, atunci aceasta indica faptul ca mesajele dumneavoastra nu sunt interesante.

6. Ajutati-i pe altii
Intotdeauna incercati sa va ajutati discipolii, deoarece multi utilizatori folosesc acest lucru ca pe un forum punand  intrebari, deci asteapta raspunsuri.

7. Utilizati Hash Tag-uri cu relevanta
Un hash tag este un cuvânt cheie precedat de semnul #. De exemplu, oamenii care vorbesc despre Marketing Online vor include “# Online Marketing”, in mesajele lor, astfel incât cei care sunt interesati de acest subiect sa le poata gasi.
Puteti utiliza intotdeauna hash tag-ul adecvat in functie de relevanta. Folosirea a prea multor hash tag-uri in mesajele dvs. poate  sa nu fie apreciat de oameni.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Dezvoltarea afacerii cu ajutorul Twitter, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+