RSS

DIYSEO: punct de plecare pentru intreprinderile mici

9 Apr, 2010

SEO Tools

DIYSEO promovare seoDIYSEO a iesit din beta si este acum oferit ca un instrument pentru intreprinderile mici pentru a-si incepe singure procesul SEO.

Fondatorul, Patrick Gavin, raspunde intrebarilor cu privire la acest instrument si cine poate beneficia de utilizarea lui.

De ce ati creat acest instrument?

Am creat DIYSEO pentru a  completa ceea ce am observat a fi un segment nedezvoltat pe piata: SEO pentru intreprinderile mici. Marea majoritate a intreprinderilor mici pur si simplu nu au sute de dolari (sa nu mai vorbim de mii) pe luna, pentru a plati un consultant SEO profesional. M-am trezit dand aceleasi sfaturi de baza ca si prietenilor  si familiei, care au afaceri mici prin intermediul website-urilor si m-am gandit, de ce nu as putea concretiza aceste sfaturi intr-un produs? Asta este ceea ce ne-a dus la realizarea acestui produs: sa indrumam micii proprietari de afaceri catre elementele de baza SEO  invatandu-i in acelasi timp  de ce este necesar sa folosesca SEO si ce au facut mai departe.

Produsul acopera in mare parte acelasi continut ca si ghidurile pentru incepatori SEO. Diferenta consta in faptul ca DIYSEO ofera un proces interactiv care va indeamna sa actionati. In timp ce lucrati in propriul ritm, programul va va trimite un e-mail pentru a va instiinta ca a trecut ceva timp de la ultima verificare si ca e timpul sa reluati procesul.

Cine-l poate utiliza cel mai bine?

Vedem DIYSEO ca fiind cel mai bine utilizat de catre proprietarii de afaceri mici, cu cat sunt mai mici cu atat mai bine! De multe ori micii proprietari ai  Website-urilor de afaceri au cele mai scazute rezultate SEO. Acestea sunt site-uri care, in cele mai multe cazuri, nu au fost niciodata optimizate pentru cautare organica, deci, evident, un produs ca DIYSEO poate avea un impact semnificativ, rapid pentru aceste site-uri. Nu este un produs pentru topul Fortune 500, nemaivorbind de Fortune 10000!

Care sunt costurile?

In ceea ce priveste pretul este simplu: $ 49/luna sau $ 499/an. Oferim de asemenea o incercare gratuita pe o perioada de sapte zile pentru toti utilizatorii. Nu avem planuri imediate, sa nu mai vorbim de un plan care face minuni, dar ne-am rezervat aceste idei  pentru viitor.

Cat de bine poate face fata in domenii extrem de competitive?

Nu foarte bine. Produsul este conceput pentru a ajuta proprietarii de afaceri mici, care se vor orienta de multe ori asupra  cuvinte-cheie  cu specific geografic (de exemplu, “Chicago Coffee Shop”). Zonele foarte competitive ar trebui sa caute SEO profesional sau produse ca Aaron Wall’s SEOBook forumuri si unelete pro sau Rand Fishkin lui SEOmoz PRO.

Recomandati o abordare la nivel local pentru intreprinderile mici?

Da, intradevar. Marile noastre eforturi se concentreaza la nivel local, si vom continua sa construim sarcinile de baza local, pe platforma DIYSEO.

Cum examinati alegerea de titlu si modul de redactare tag description, dati sugestii in acest sens?

Parte integranta a tehnologiei noastre autohtone a fost construirea capacitatii de a iesi si de a raspandi codul pe Website-urile clientilor nostri. Deci da, aceasta este o mare parte din ceea ce facem noi din punct de vedere al tehnologiei.

Cum va descurcati cu analiza concurentilor?

Am construit o serie de instrumente locale si, le-am asociat cu unii dintre cei mai buni furnizori, din punct de vedere al dezvoltarii lor, realizand astfel o interrelationare.

Care este pozitia dumneavoastra referitor la link building?

“Link building”  este o parte importanta a DIYSEO. Noi va recomandam o serie de directoare “general”, cum ar fi Yahoo Directory, BOTW, etc, si am descoperit directoare-nisa pe care le recomandam bazandu-ne pe faptul ca site-urile clientilor sunt realizate pe verticala. Avem sarcini in jurul articolelor sindicalizate si, in curand vom  eliberara si vom promova un modul avansat care va va ajuta sa ajungeti la nivelul concurentilor backlink.

Cine a contribuit la dezvoltarea instrumentului?

Am construit instrumentul local, cu o echipa de dezvoltatori si in parteneriat cu unii furnizori de date cheie.

Suportul este disponibil?

Suportul pentru un produs ca acesta este cheia. Noi va oferim in prezent sprijin, prin e-mail si un forum doar pentru membri. Am angajat un mare talent SEO pentru a ajuta la moderarea forumului.

Recomandati agentiile pentru persoanele care doresc sa mearga mai departe?

Absolut. Sincer, este numai pentru intreprinderile mici. Asa cum am mentionat anterior, exista unele produse mari pe piata care servesc oameni care nu se incadreaza in domeniul afacerilor mici sau care doresc tehnici mai avansate de SEO. Unele dintre aceste includ SEOBook, SEOmoz, si RavenTools .

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
DIYSEO: punct de plecare pentru intreprinderile mici, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , , , ,

2 Raspunsuri la “DIYSEO: punct de plecare pentru intreprinderile mici”

 1. KingreotDrore says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  We used to utilize traditional mailing methods before and those cost us a fortune. We were pleasantly surprised by swift-post.com thanks to its low rates and credibility. We have now shifted all of our mailing tasks to them and couldn’t be happier. – Elisa

 2. Natasha Rodriguez says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  SEO is a very broad topic that I thought I would not be able to comprehend and little by little reading I understood its importance. A small businesses should have a budget for online marketing. Instead of paying for ads. I suggest consulting an expert in digital marketing. They can design a long term strategy for the personal strengths of your business. For my restaurant location, I looked for SEO Atlanta (http://dalaigroup.com/seo-atlanta/). I was interested in an SEO agency that was focused on results in my city. The Dalai Group team implemented a custom SEO startegy for my website. My business now appears first in search results. I am very happy with the results and the number of customers we’ve gained.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+