RSS

Earth view acum disponibil in Google Maps

27 Apr, 2010

Google

Incepand de astazi, Google Maps dispune de o noua experienta, captivanta pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume: “Earth view”.

Utilizatorii Google Maps pot acum sa se aventureze in spatiu pentru a explora partile lor preferate de pe planeta in 3D. Sa vezi astfel Pamantul ofera o perspectiva tridimensionala adevarata, care permite utilizatorilor sa exploreze muntii in detaliu, cladirile 3D si pentru prima data scufundari sub ocean.

Folosind Earth view in Google Maps este similar cu a folosi Google Earth. Utilizatorii pot:

 • zbura catre locatia pe care si-o aleg
 • pot mari, adanci si inclina, folosind instrumentele de navigare din partea stanga a ecranului
 • pot explora in tehnologie 3D cladiri si terenuri
 • pot cauta intreprinderi si isi pot directiona astfel afacerea

Pentru a accesa “Earth view”, utilizatorii fac clic pur si simplu pe noul buton “Earth” , de pe Google Maps. Daca nu au inca Google Earth Plugin descarcat, li se va solicita sa faca acest lucru la prima accesare a  butonului.

Deoarece “Earth view” este construita chiar in Google Maps, utilizatorii pot alege cu usurinta intre Harta, Satelit, si imagini ale Pamantului, facand simpla comutarea intre o viziune cartografica, o Vedere de sus in jos din satelit, sau o perspectiva 3D. De exemplu, utilizatorii pot gasi o pista de ciclism folosind caracteristica harti biciclete, apoi privind prin “Earth view”  vedem cat de deluroasa este. Sau pot gasi un loc de vacanta prin cautarea celei mai atractive plaje in ”Earth view”, apoi comutati inapoi in Maps pentru a obtine informatii rapide cu privire la ce au de oferit cele mai apropiate orase.

“Earth view” utilizeaza aceeasi tehnologie care confera putere aplicatiilor Google Earth desktop. Google a construit noua facilitate de pe Google Earth API, instrumente care permit dezvoltatorilor web includerea mai usoara a Google Earth in propriile site-uri.

Pentru a afla mai multe despre Earth view si pentru a experimenta minumea unei incursiuni in modul de vizualizare 3D in Harti Google vizitati maps.google.com/earthview. Site-ul ofera o colectie de 36 de locatii izbitoare pe care le puteti vizita in Earth view

Cititi mai multe despre evolutia Google Earth pe blogul oficial Google, si apoi obtineti mai multe detalii asupra a ceea ce Earth view va poate oferi.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

2 Raspunsuri la “Earth view acum disponibil in Google Maps”

 1. Parisi says:
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  mama e adevarat!
  🙂

 2. automore says:
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)

  da,… dar care va mai fi diferenta fata de Google Earth?

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+