RSS

Efecte posibile ale HTML5 in SEO

29 May, 2012

SEO Sfaturi

html5Desigur, multe companii isi doresc o campanie SEO cunoscind mai mult sau mai putin efectele asupra traficului , daca folosim HTML 5.
Acestea sunt urmatoarele:

1. HTML 5 are propriile sale capacitati Flash, cum ar fi capacitatile de animatie fara a utiliza efectiv Flash, ceea ce inseamna ca animatiile incorporate folosind HTML5 vor fi accesibile spiderilor motoarelor de cautare, spre deosebire de site-urile construite in Flash sau cu elemente Flash.

2. HTML 5 a fost proiectat cu dispozitivele mobile in minte, deci daca sunteti in cautare de trafic atât pe desktop cat si audienta pe mobil, HTML 5 este calea.

3. Categoria din continutul site-ului este usor de identificat cu ajutorul elementelor “article” si “section”, avand posibilitatea sa evidentiati articole in fiecare pagina, ceea ce inlesneste crawler-ului web navigarea prin site-ul dvs. si sa faca mai usor schema pentru motoarele de cautare, aplicand conditiile de construire a link-urilor proprii si dezvoltarea de continut.

4. Motoarele de cautare pot identifica cu usurinta subsolul (footer) si antetul (header), din cauza faptului ca seamana cu PHP, ceea ce inseamna ca acestea ar putea fi definite in mod corespunzator.

5. Evidentiati elementele de navigare prin utilizarea elementului “NAV”. Elementul “NAV” face bara de navigare sau colectia de link-uri care urmeaza sa fie usor de vazut de catre motoarele de cautare, astfel, daca barele de navigare sunt usor accesat de catre spider-ul motoarelor de cautare acesta poate naviga cu usurinta in interiorul site-ului tau.

6.Structura de HTML 5 este similara cu XML, astfel, site-ul creat prin HTML5 este prietenos din punct de vedere SEO.

Concluzie:
Folositi HTML5 – este prietenos pentru motoarele de cautare si in acelasi timp, pentru utilizatori – iar acest lucru este poate cel mai important.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Efecte posibile ale HTML5 in SEO, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+