RSS

Elemente SEO de luat in considerare

9 Sep, 2010

SEO

Cand dezvoltati un site care va fi supus optimizarii pentru motoarele de cautare, este prudent pentru o societate sau consultant SEO, sa poata indruma dezvoltatorul web, daca este diferit de compania sau persoana care administreaza campania SEO, in privinta modului de dezvoltare a site-ului in functie de necesitatile campaniei de optimizare pentru motoarele de cautare. Aceasta fara a distruge valoarea estetica a site-ului tinta.

Exista citeva elemente ale site-ului pe care o companie, un consultant SEO si chiar un designer ar trebui sa le ia in considerare atunci cand dezvolta un site care va fi supus unei campanii SEO. Urmatoarele sunt elemente diferite ale paginii web care ar trebui luate in considerare in timp ce dezvoltati site-ul;

  1. Continutul text al site-ului este un element de pagina care ar trebui luat in considerare atunci cand dezvoltati un site, aceasta nu numai din cauza faptului ca ar putea fi un mijloc pentru consultantii si companiile SEO de a insera cuvinte cheie diferite pentru site ci si datorita faptului ca acesta (continutul) este o cale de a insera un text care va convinge vizitatorii sa devina clienti.
  2. Link-urile site-ului sunt un alt element al paginii, care ar trebui luat in considerare atunci cand dezvoltati un site web. Link-urile sparte invalide in cadrul site-ului sunt inacceptabile in SEO, pentru ca prin intermediul link-urilor, crawlerele motorului de cautare se deplaseaza intre paginile site-ului web, link-urile au rolul de pod intre pagini.
  3. Un alt element de pagina sunt tag-urile HTML in website, este un fapt cunoscut ca HTML este “lingua franca” a internetului, prin urmare, cele mai multe site-uri sunt construite cu structura HTML. Folosirea tag-urilor pentru a insera cuvinte cheie sau pentru a evidentia diferite cuvinte cheie, utilizate in interiorul site-ului este imperativa. De exemplu, metatag-ul desi cu mai putina importanta ar contribui in continuare in eforturile SEO, prin urmare inserarea de cuvinte cheie din aceste etichete este importanta.

Acestea sunt cateva aspecte ce trebuiesc luate in considerare atunci cand dezvoltati site-ul dvs., deoarece aceasta ar facilita punerea in aplicare a optimizarii pentru motoarele de cautare pentru fiecare companie si consultant SEO.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+