RSS

Esential in promovarea unui site

17 Oct, 2012

SEO Sfaturi

SEO web design1. Concentreaza-te pe utilizator – Google considera ca, daca va concentrati asupra utilizatorului, restul vine de la sine. In optimizarea pentru motoarele de cautare, accentul pe utilizator este unul dintre cele mai importante aspecte deci, usurinta in utilizarea site-ului dumneavoastra va permite sa obtineti vizitatori fideli pentru site. In conditiile in care site-ul dvs. ofera o navigare usoara, avand caracteristici  usor de utilizat, deci nu necesita un nivel mai ridicat de cunostinte tehnice, atunci vizitatorii dvs. il vor considera cel mai potrivit si vor deveni fideli. Google s-a axat in a oferi utilizatorilor sai cea mai buna experienta , fiecare etapa a dezvoltarii lor, chiar si in publicitate fiind orientata astfel incat  utilizatorul sa aiba o experienta excelenta. De aceea publicitatea lor ofera continut relevant fiind amplasata in zone unde  nu se distrage atentia utilizatorului.

2. Faceti un lucru foarte bine – Google s-a axat pe dezvoltarea produsului principal aceasta fiind … cautarea, asigurându-va ca produsul lor este la nivelul cel mai  inalt de cautare ereusind sa ofere cele mai bune servicii pentru vizitatorii si clientii lor. Din “cautarea” altor produse au generat si prosperat, creand   Gmail, Maps. Ce vrea Google sa  spuna este ca trebuie sa ne concentram pe o singura nisa si sa imbunatatim continuu in acea zona care demonstreaza potential. In SEO acest lucru se poate aplica pentru cercetarea de cuvinte cheie pentru imbunatatirea clasamentului. Daca te concentrezi mai intai asupra pozitionarii pentru un cuvânt cheie sau cuvinte cheie principale la nivel ridicat se poate ca rezultatul sa fie o extindere a targetului si o data stabilit puteti face doar SEO de mentenanta  concentrandu-va asupra cuvintelor cheie cu rang inalt.

3. Rapid este mai bine decat incet – Google, pretuieste timpul  utilizatorilor sai, acesta este motivul pentru care doreste sa furnizeze informatii mai rapid, acesta este motivul pentru care  se asigura ca fiecare produs pe care il ofera clientilor este livrat in ritm rapid. Acest lucru este, de asemenea, aplicabil in optimizarea pentru motoarele de cautare, deoarece Google are inclus unul din factorii decisivi privind cresterea vitezei de incarcare. Potrivit multor companii SEO, s-a observat ca site-urile cu timp de incarcare mai rapid decat al concurentilor obtin un rang mai mare. De aceea este foarte important sa va asigurati ca site-ul dvs. se incarca suficient de repede, nu numai pentru a potoli setea de motoarele de cautare, dar mai presus de toate pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta demonstrand ca grija ta capitala este eficientizarea timpului lor.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Esential in promovarea unui site, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+